Galaxy Gear Yeni Yılınızı Kutluyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Galaxy Gear Yeni Yılınızı Kutluyor

Tarihler: 17 Aralık 2013 Salı ~ 31 Aralık 2013 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2013 ~ Ara 31, 2013

Yeni yılın en güzel hediyesi Galaxy Gear, microSD kart hediyeli

Moda ile teknolojiyi bir araya getiren Samsung Galaxy Gear, yeni yılda yepyeni anılarınızla doldurmanız için hediye 32GB microSD kart ile birlikte sunuluyor.

Samsung Electronics; çarpıcı renk seçenekleri, ince ve zarif tasarımı ile giyilebilir teknolojileri günlük yaşama daha da entegre eden Samsung Galaxy Gear alan herkese, 32GB microSD kart hediye ediyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olan kampanya ile hem yeni yılın en şık hediyesi olmaya aday Galaxy Gear’a, hem de yeni yılda en güzel anılarınızı rahatça saklayabileceğiniz 32GB microSD karta sahip olabilirsiniz.

Yenilikçi ve modaya önem veren kullanıcılara siyah, beyaz, gri, turuncu, sarı ve roze gibi çarpıcı renk seçenekleri sunan Galaxy Gear, 1.9 megapiksel BSI sensörlü kamerası ve 1.63 inç Super AMOLED ekranı ile kullanıcıları cezbediyor.

Zamandan kazanın
Telefonunuz cebinizdeyken bile bağlantıda kalmanızı sağlayan Galaxy Gear ile çağrılar, metin mesajları, e-postalar hakkında bilgilenirken aynı zamanda bu iletilerin ön izlemesini görerek mesajları okuyabilirsiniz. Galaxy Gear’a gelen bir e-postayı okumak içinse tek yapmanız gereken telefonunuzu Galaxy Gear’a yaklaştırmak, bu sayede Akıllı Görüntüleme (Smart Relay) özelliği ile e-postalar Galaxy Note 3’ünüzde görüntüleniyor.

Telefonsuz konuşma deneyimi
Galaxy Gear’da bulunan dahili hoparlör sayesinde telefonu elinizde tutmadan gelen çağrıları cevaplayabilir, görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Örneğin, bir yandan yılbaşı partiniz için hazırlanırken, diğer taraftan telefon konuşmalarınızı yapabilir, alarmınızı kurabilir, mesaj yazabilir ya da takvim girişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Detayları kaçırmayın
Galaxy Gear’ın 1.9 megapiksel kamerası ve Hatıra Kamerası özelliği ile kaydettiğiniz video ve fotoğrafları, Galaxy Note 3 ile sosyal medyada kişiselleştirerek paylaşabilirsiniz. Sesli Hatıra (Voice Memo) özelliği ile hızlı kayıt konseptini bir adım öteye taşıyarak, sesli kayıt yapabilir ve bu kayıtları telefonunuza gönderebilirsiniz.

Kontrol hep elinizde
Otomatik Kilit özelliği ile Galaxy Gear, akıllı telefonunuzdan 1,5 metre uzaklaştığınızda telefonun ekranını kilitleyerek, yabancı kişilerin telefonunuza erişimini engelliyor. Telefonumu Bul özelliği ise telefonunuzu kaybetme durumunda alarmını aktif hale getirerek, cihazınıza ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Galaxy Note 3’ün yanı sıra, Android 4.3 güncellemesi ile Galaxy S4 cihazlarla da uyumlu hale gelen Galaxy Gear Türkiye’de 799 TL son kullanıcı satış fiyatı ile tüketiciye sunuluyor. İleriki tarihlerde yayınlanacak yazılım güncellemeleri ile diğer Samsung ürünleri ile de uyumlu olması planlanıyor.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT