Gamze Saraçoğlu'nun İnci Deri İçin Hazırladığı Yeni Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gamze Saraçoğlu'nun İnci Deri İçin Hazırladığı Yeni Koleksiyon

Tarihler: 11 Kasım 2013 Pazartesi ~ 11 Ocak 2014 Cumartesi

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2013 ~ Oca 11, 2014

İnci Deri için hazırladığı ayakkabı koleksiyonuyla ilk kez ayakkabı tasarlayan ünlü tasarımcı Gamze Saraçoğlu; nikel, antrasit ve gold aksesuarlarla zenginleştirdiği yeni sezon modellerini İnci - Gamze Saraçoğlu Sonbahar-Kış 2013/2014 koleksiyonuyla moda severlerin beğenisine sunuyor…

Kendine güvenen, sofistike kadınlar için hazırladığı koleksiyonlarda net çizgilere sahip tasarımlara imza atan Gamze Saraçoğlu, bu sezonda da yalın ve güçlü çizgileri ile moda severlerin karşısına çıkıyor. İnci Deri için farklı hayvan baskılı egzotik deri ve özenle seçilmiş renkleri kullanarak tasarladığı yeni koleksiyonunda yer alan ayakkabı, çanta ve kemerlerin birbirleriyle olan uyumu göze çarpıyor.

Sofistike şıklığı tercih eden kadınların koleksiyonu
Gamze Saraçoğlu Sonbahar-Kış 2013-2014 koleksiyonu bu sezon moda tutkunlarının arzu nesnesi olacak parçalar ile göz dolduruyor. Gamze Saraçoğlu, kadın giyim alanında engin tecrübesini İnci Deri için hazırladığı özel koleksiyona da yansıtıyor ve modern şıklığı kadınların beğenisine sunuyor. Koleksiyon bu sezon hem gece, hem de gündüz şık olmak isteyen tüm bayanların vazgeçilmezi olacak ayakkabı, çanta ve kemerlerden oluşuyor.

Egzotik deriler ile estetik ön planda…
Estetik tasarımların ön planda tutulduğu yeni koleksiyonda güçlü ve sofistike kadınlar için yepyeni modeller gözler önüne seriliyor. Devekuşu, anakonda ve kroko baskılı egzork deriler ile uyumlu süetlerden oluşan koleksiyonda özenle seçilmiş gold, antrasit ve nikel aksesuarlar ile zenginleştirilmiş tasarımlarda Gamze Saraçoğlu’nun güçlü kadın kimliği de ön plana çıkıyor.

İnci Deri tasarıma verdiği özeni de gözler önüne seriyor
Farklı renk alternatifleriyle özenle hazırlanan ayakkabı, çanta ve kemerler toplam 24 modelden oluşuyor. Koleksiyonda, bordo, yeşil, antrasit ve siyah renkler ağırlığını hissettiriyor. Sezon trendleri göz önünde bulundurularak, şıklığına özen gösteren kadınlar için hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilerek sadece belirli İnci Deri mağazalarında satışa sunulan Gamze Saraçoğlu imzalı ürünlere, 20 Eylül itibariyle sahip olabilirsiniz.

www.incideri.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT