Gizli Lüks Akımının En Güzel Eşlikçisi Büyüleyici Pırlantalar

Gizli Lüks Akımının En Güzel Eşlikçisi Büyüleyici Pırlantalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gizli Lüks Akımının En Güzel Eşlikçisi Büyüleyici Pırlantalar

Tarihler: 14 Aralık 2023 Perşembe ~ 14 Mart 2024 Perşembe

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2023 ~ Mar 14, 2024

Moda ruhunun zamansız temsilcisi pırlanta, minimalist tasarımın sadeliğiyle buluşarak stil sahibi kadınların vazgeçilmezi haline geliyor. Gecenin şıklığından gündüzün yalınlığına günün 24 saati her stile ve her bütçeye uygun seçenek sunan Atasay, sezonun hit parçalarından minimal göz alıcı pırlanta tasarımlarını bir araya getiriyor.

Zamanın ruhunu estetikle buluşturan moda trendleri yönünü gösterişli ve abartılı unsurlar yerine sadeliğe, minimalizme ve deneyime doğru çeviriyor. Trendin en başarılı örnekleri arasında yer alan ‘sessiz lüks’ akımı, marka ve logoların geri planda olduğu abartılı detayların ise yerini sadeliğe bıraktığı bir estetik anlayış sunuyor. Zarif detayların öne çıktığı bu akımda pırlanta detaylar incelikle işlenmiş tasarımların muazzam bir eşlikçisi oluyor. Gösteriş yerine zarafetin öne çıktığı 'sessiz lüks', minimal tasarımlı pırlantaların göz kamaştıran dünyasında heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor.

Moda dünyasında trendler hızla değişirken, sessiz lüks akımının temsilcisi minimal tasarımlar her daim tahtını korumaya devam ediyor. Pırlanta kolyeler, pırlanta yüzükler, pırlanta dokularıyla ışıldayan küpe ve bileklikler ‘sessiz lüksün’ mükemmel tamamlayıcısı oluyor.

Atasay’ın sadeliği ve şıklığı bir arada sunan sezon tasarımlarını incelemek için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT