Havaya Uçuracak Hediyeler Mudo Yeni Yılında

Havaya Uçuracak Hediyeler Mudo Yeni Yılında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Havaya Uçuracak Hediyeler Mudo Yeni Yılında

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2017 Salı

Firma: Mudo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 7, 2017

Yeni yıl için geri sayım başladı. Yılbaşı gecesi “Ne giysem?” telaşı ve “Ne hediye seçsem? kararsızlığını da beraberinde getirdi. Yılın en coşkulu günleri Mudo’nun capcanlı kış koleksiyonları ile daha da renkleniyor.

#backtoMUDO konseptiyle hazırlanan ve modanın en iyi fiyata sunulduğu Mudo kış koleksiyonu, hayatın ritmine uyan ve günün akışını bölmeden geceye uzanan kadınlar için anahtar parçalarla hayatı kolaylaştırıyor.

Tüm ışıkları üzerine çekmek isteyenlere özel “Spotlight” koleksiyonu mükemmel kalıplar, kadınsı kuplar, feminen detay ve renklerle yeni yılda Mudo kadınlarını şıklıkla yarıştıracak. Gündüzden geceye taşıyacak kokteyl elbiseleri ile sizi zarafetle tamamlayan iddialı koleksiyon, özel anlarınıza eşlik edecek.

Mudo tasarım ekibi tarafından global moda trendlerine göre modernize edilerek her biri ince zevk ve dokunuşlarla tasarlanmış koleskiyonda elbiseler, dantelli bluz ve gömlekler, deri pantolonlar, renkli minik etekler, şık tulumlar ön plana çıkıyor. Lacivert ve bordo anvelop elbiseler, toz pembe ve siyah uçuşan elbiseler, geometrik etek kesimleri ve dantel detaylarıyla farklı vücut ölçüsü ve zevke sahip her kadına hitap ediyor. Günümüzün modası bomber ceketi leopar desende yorumlayan Mudo, metalik tonlarda pileli etekler, tek üst olarak giyilebilecek dantel gömlekler ve skinny pantolonlarla hem genç hem de dinamik parçaları bir arada sunuyor.

Deri/süet omuz ve sırt çantaları, zincir saplarıyla şık portföyler, rugan ve deri makosenler, süet ve deri topuklu ayakkabılar, çizmeler ve metal detaylı kısa botlar mükemmel kombinleri tamamlıyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT