Hayaller ve Hayatlar Busquets Kilitli Günlük’te

Hayaller ve Hayatlar Busquets Kilitli Günlük’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hayaller ve Hayatlar Busquets Kilitli Günlük’te

Tarihler: 30 Kasım 2016 Çarşamba ~ 30 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: Busquets

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2016 ~ Oca 30, 2017

Barcelona’nın yakınında 1922 yılında kurulan Noel kart dükkanı Busquets, bugün dünya çapında bir marka haline geldi. Busquets’in grafik sanat ürünleri tasarımları görselliğe hitap ettiği kadar kalitesiyle de lider. İşlevsel ve tasarıma dayalı defterleriyle öne çıkan Busquets’in kilitli defterleri, her gencin hayallerini ve hayatlarını yazıya dökmeye fırsat sunuyor. Kombin ürün satışında Türkiye'deki tek temsilci konumunda olan Panel Kırtasiye'de, Busquets'in aynı desenli ürün çeşitlerini bir arada bulmak mümkün

1922 yılında kuruldu

Barcelona’nın yakınındaki Sabadell kasabasında 1922 yılında kurulan Noel kart dükkanı Busquets, bugün dünya çapında bir marka haline geldi. Busquets’in grafik sanat ürünleri tasarımları görselliğe hitap ettiği kadar kalitesiyle de mevcut pazarda lider konumda. Özellikle işlevsel ve tasarıma dayalı defterleriyle öne çıkan Busquets’in kilitli defterleri, her gencin hayallerini ve hayatlarını yazıya dökmeye fırsat sunuyor. Düşünce dünyasının yazıyla şekillendiği günlükleri saklamakta iddialı olan Busquets’in defterleri, Coquette Toujours, Lady Desidia, Hablando Sola, Springday, Magic, Groovy, Xsports, Hello Goa, Starry Night gibi birbirinden farklı ve yaratıcı konsept tasarımlar sunuyor.

Aynı tasarımdan kombin yarat

Panel Kırtasiye’nin Kozyatağı İnönü Caddesi’ndeki mağazasında yer alan Busquets’in renkli ve çeşitli tasarımdaki kilitli günlüklerini, tükenmez kalem hediyesiyle www.panelkirtasiye.com adresi üzerinden online olarak satın almak da mümkün. Konsept ürün satışında Türkiye’deki tek temsilci konumunda olan Panel Kırtasiye, Busquets’in aynı desendeki klasör, kalem, kalem kutusu, çanta, anahtarlık, rozet ve hatta saatleriyle kombin oluşturma fırsatı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT