Her Yaşın Maması Ayrı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Her Yaşın Maması Ayrı

Tarihler: 18 Haziran 2012 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Champion

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2012 ~ Ağu 18, 2012

Türkiye’nin ilk kuru mama üreticisi Tropikal Pet, içeriği tamamen yenilenen premium mama markası Champion ile hamile kedi ve köpeklerden yaşlılara, anne karnındaki yavrulardan çalışan polis köpeklerine kadar her ırk, yaş ve duruma özel ürettiği mamalarla geliyor…

Evcil hayvanlarınız için besleyici ve lezzetli mamalar üreten Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli kuru mama üreticisi Tropikal Pet, 2012 yazına hızlı giriyor. 2011 yılından bu yana yaptığı fabrika ve üretim yatırımlarıyla “Yeniliğin Serüveni”ni başlatan Tropikal Pet, 2012 yılında içeriği tamamen yenilenen Champion ve Goody markalarıyla artık daha çok noktada yer alıyor. Türkiye genelinde Petshop ve Veteriner Hekim Kliniklerinin dışında ulusal zincir marketler, yerel zincir marketler, yapı marketler ve online sanal marketler gibi 3 bin 500’den fazla noktada satılan Tropikal Pet ürünleri, evcil hayvanlarınızın tam ve dengeli olarak dört dörtlük beslenmesine, onların sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmesine yardımcı oluyor.

Tropikal Pet’in uzun Ar –Ge çalışmaları neticesinde yenilediği lezzet ve içerik bakımından en üst noktaya taşınan Champion markası evcil hayvan mama sektörünün çehresini değiştirecek kadar iddialı. 72 çeşit hammadde içeren Tropikal Pet’in evcil hayvan bakımında uzman premium markası olan Champion kedi ve köpek mamalarının yanı sıra muhabbet kuşu, papağan, hamster, süs balığı, kaplumbağa, tavşan gibi diğer evcil hayvanların ihtiyaçlarına da sesleniyor.

Yenilenen Champion markalı ürünlerin Temmuz ayı ortasında piyasada olacağını anlatan Tropikal Pet CEO’su İzzet Saban, “Champion markası özenle hazırlanan içeriğiyle evcil hayvanlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam sağlıyor. 72 çeşit hammaddeyi içeren Champion, kendine özgü tat ve kokusuyla kediler ve köpeklerin ihtiyaç duyduğu tüm besinleri karşılıyor. Yavru kedi- köpeklerin gelişiminde kritik rol oynayan folik asit katkılı çeşitleriyle özellikle 2 ila 12 ay arasındaki yavru ve anne adayı evcil hayvanlarınızın da sağlığını destekleyen yeni Champion, yüksek kalitesi ile emsalleri arasından sıyrılıyor. Champion markamızla Türkiye’de sevgili dostunu beslemek için sadece ithal mama alternatifi olduğunu düşünen ve bu ürünleri almak için iki ila üç katı bedeller ödeyen hayvan sahiplerine artık içeriği tam, fiyatı uygun bir alternatifleri olduğunu anlatmak istiyoruz. Champion ürünlerinin içerikleri premium mama seviyesindedir. Kilitli ve özel korumalı ambalajı ile ürünleri daha uzun süre taze korur ve en önemlisi Türkiye’de hatta İstanbul’da üretildiği için kedi ve köpek sahiplerinin yoğunlukla bulunduğu Marmara bölgesine neredeyse üretildikten birgün sonra ulaşır. Bu da ona “satılan en taze premium mama” olma özelliğini kazandırıyor” dedi. .

Her Yaş vVe İhtiyaca Ayrı Mama

<Özenle seçilmiş, sağlıklı, kaliteli ve sindirilebilirliği yüksek hammaddelerin çeşitliliği, kendine özgü tat ve kokusuyla iştahla tüketilecek Champion mamalar, sevimli dostlarımızın yaş ve boyutuna özel beslenme seçenekleri de sunuyor. Yaşı ilerlemiş, fazla kilolu ve kısırlaştırılmış kedi-köpekler için daha az kalorili “Light Mamalar” hazırlayan Champion, light ürünlerinde dahi lezzeti en üst noktaya taşıyor.

Her yaş aralığına özel mamalar hazırlayan Champion, bu prensipten hareketle yavru kedi – köpekler, hamile ve emziren dişiler için de özel folik asit katkılı mama formüllerini piyasaya sürdü.

Özel Tane Yapısıyla Tam Ona Göre

Tropikal Pet ve markaları Champion ve Goody hakkında detaylı bilgi için www.tropikalpet.com.tr www.championpet.com.tr ve www.goody.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT