Her Yönüyle Benzersiz Kanepe: Don Giovannı

Her Yönüyle Benzersiz Kanepe: Don Giovannı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Her Yönüyle Benzersiz Kanepe: Don Giovannı

Tarihler: 16 Ekim 2017 Pazartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Don Giovannı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2017 ~ Ara 16, 2017

Dünyanın en ünlü mobilya markaları arasında yer alan Natuzzi Italia ürünü ve her yönüyle benzersiz bir kanepe: DON GIOVANNI!

Ünlü İtalyan mimar Claudio Bellini tarafından tasarlanan ve romantik olduğu kadar konforlu çizgileriyle de öne çıkan Don Giovanni, sadece geniş boyutlu oturma yerleri ve sunduğu eşsiz rahatlıkla değil döşemesindeki üst düzey kalitedeki kumaş ve aksesuar seçimiyle de karakterize edilmekte. Yumuşak, kıvrımlı şekli ve ince, heykelsi kol dayanakları kadar rahat bel minderleriyle de tamamlanan Don Giovanni, dökme metal ayaklarıyla da kalıcılığın, dayanıklılığın ve alışılmışın dışındaki bir tarzın somut göstergesi.

Don Giovanni’yi “vazgeçilmez” kılan başka özellikler de var: Kontrast renkte şeritlere sahip döşeme kumaşı, Metal ayakların isteğe bağlı olarak farklı cilalarda temin edilebilmesi, Dış görünüşte anıları canlandıran “geleneksel modern tarzın” yeniden yorumlanmış hali…

Bunlar dışında, içinde barındırdığı hafıza köpüklü katman, konforlu oturma yeri minderi ve şeklini koruyan, basınç karşısında duyarlı yumuşak poliüretan da bu özellikler arasında. Ulaşılabilir lüks konfor kavramına artı değer katan %100 kaz tüyünden yapılmış bir diğer katman ise Don Giovanni’nin ayrıcalıklı yanı.

Claudio Bellini tasarımı Don Giovanni, lüks İtalyan mobilya markası Natuzzi Italia ürünlerini Fatih Kıral Mobilya Anadolu –Avrupa Yakası bünyesindeki iki ayrı mağazada incelemek isteyen ve kanepede kalite kadar konfor da arayan tüm mobilya tutkunlarının beğenisine sunuluyor… Fatih Kral Mobilya ayrıcalığı ve Natuzzi Italia farkıyla…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT