Hızlı Adımların Rahatlığı: Skechers Go Run Consistent 2.0

Hızlı Adımların Rahatlığı: Skechers Go Run Consistent 2.0

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hızlı Adımların Rahatlığı: Skechers Go Run Consistent 2.0

Tarihler: 21 Mart 2024 Perşembe ~ 21 Haziran 2024 Cuma

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2024 ~ Haz 21, 2024

Aktif yaşama adım atanların konforlu eşlikçisi Skechers, Go Run Consistent 2.0 ayakkabısını en rahat koşu deneyimi yaşamak isteyenler için geliştirdi.

İmza konfor teknolojisini modaya taşıyan Skechers; aktif yaşam severlerin ihtiyaç duyduğu desteği sunan yeni koleksiyonu Go Run Consistent 2.0 ile maksimum performans ve üstün konforu bir araya getiriyor. Dinamik yaşamın ritmini benimseyenler için özel olarak tasarlanan bu yeni koleksiyon, spor tutkunlarına yenilikçi bir yaklaşım sunuyor.

Sportif Kimliğin Anahtarı
Sporcuların ve aktif yaşamı severlerin ihtiyaç duyduğu desteğe konfor katmak için geliştirilen Skechers Go Run Consistent 2.0; iç tabanında kullanılan Air-Cooled Goga Mat™ teknolojisi ile darbeleri absorbe ederken, ULTRA GO teknolojisi ile ayakların ihtiyaç duyduğu desteği sağlayarak aktiviteler sırasında aranan rahatlığı sunuyor. Koşu için tasarlanan orta tabandaki M-Strike® teknolojisi ağırlık merkezini öne doğru yönlendirerek daha yumuşak adım geçişi sağlıyor. Kadın ve erkekler için çeşitli renk ve model seçenekleriyle Skechers Go Run Consistent 2.0, hem koşuda hem de günlük kullanımda rahatlık vadediyor.

Koşuda Çabasız Şıklık: Go Run Consistent 2.0 - D'lites Jogger
Skechers'ın en sevilen modellerinden D’lites'ın çabasız şıklığını ve Go Run serisinin performans odaklı özelliklerini bir araya getiren Go Run Consistent 2.0 – D’lites Jogger, ileri teknoloji materyalleri ve ergonomik tasarımıyla her adımda maksimum destek sağlayarak koşu deneyimini en üst seviyeye çıkarıyor. Gri ve bej renk seçenekleriyle Skechers Go Run Consistent 2.0 – D’lites Jogger modelleri aktif yaşam tarzını benimseyen erkeklerin ve hızlı adımlara şıklık katmak isteyen kadınların tercihi olmaya aday.

Yaşamın konfor gerektiren parkurlarını rahatlığı hissederek tamamlamak isteyenler için Go Run Consistent 2.0 Koleksiyonu Skechers mağazaları, Skechers App ve skechers.com.tr’de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT