Hollywood Bu Saatleri Konuşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hollywood Bu Saatleri Konuşuyor

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 02 Eylül 2012 Pazar

Firma: Edox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Eyl 2, 2012

Spider –Man 4 ve Bruce Willis’in yeni filmi ‘’ Looper ‘’tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de vizyona girecek. Gişe rekorları kıracak filmlerde Edox tercih edildi.

Örümcek Adam’ın düşmanları, Bruce Willis’in ta kendisi Edox takıyor. Her filmine milyon dolarlık sponsor bulan Clint Eastwood’un tercihi de Edox... Hollywood’a “1 cent” bile ödemeden rekorlar kıracak bu filmlerde ‘’Edox’’ tercih edildi .Peki Edox’un sırrı ne?

Amerikan film endüstrisinin kalbinin attığı Hollywood’ta çekilen 3. Sınıf bir filme bile sponsor olmak için yüzbinlerce dolar ödemek için sıra bekleyen birçok firma varken İsviçreli saat üreticisi Edox bir ilki başardı ve yüksek gişe garantili Hollywood filmlerine 1 cent bile ödemeden tercih edildi.

Spider-man serisinin 4. Filminde, Bruce Willis’in son filminde ve ünlü yönetmen Clint Eastwood’un yeni filminde Edox’un saatleri kullanıldı.

Peki nasıl oldu da bir sponsorluktan milyon dolarlar kazanan Amerikan Film Endüstrisi bu saati bu kadar sevdi. Edox'un sırrı asla ödün vermediği kalitesinde. İşte bu yüzden dünyanın en popüler süper kahramanı Örümcek Adam'ın son filmi "The Amazing Spider-Man"de Edox kullanıyor.

Edox Satış Müdürü Christian Hotz; "Bizi ‘The Amazing Spider-Man’in art direktörü aradı. Bize film projesi hakkında bilgi verdiler ve bunları gizli tutmamız için tembihlendik. Bu görüşmeden sonra özenle seçilmiş bir kaç saat gönderdik. Belli ki bizim tasarımlarımızı çok sevmişler ki bizi seçtiler" diyor ve milyonların izlemesine kesin gözüyle bakılan bir filmde yer almaktan ötürü gurur duyduklarını dile getiriyorlar.

Bruce Willis Da Edox Takacak

Hollywood sanki sözleşmiş gibi aynı ay içinde defalarca kez Edox'un kapısını çaldı. Bruce Willis'in son filmi "Looper"ın yapımcıları da filmde kötü adamlar da Edox'un en sevilen serilerinden Classe-Royal takıyor.

Clint Eastwood'un Saati de Edox

Dünyanın en iyi yönetmenlerinden Clint Eastwood yakında çekeceği bir filminde Edox'a ait bir saat kullanacak. Edox yetkilileri bu haberi doğruluyor ama hangi filmde ve hangi karakterde saatin yer alacağı konusunda bir bilgi yok...

Birçok firma filmlerde ürün yerleştirmelere televizyon reklamlarına ödediğinin 10 katı fazla para öderken Edox'un bunu tamamen ücretsiz olarak sağlamasının arkasındaki sırra gelince...

Edox'tan Satış Müdürü Christian Hotz şöyle diyor;

“Biz bu tür ürün yerleştirme için bir kuruş ödemedik. Biz markamızı ve ürünlerimizi hiçbir zaman bu alanda reklam yapmadık. Ben sanat yönetmenlerin bizim saatlerimizin özel ve özgün tasarımlarını takdir ettiklerini düşünüyorum, onlar bizim saatlerimizin ne kadar özel olduklarını hissetmişler. Ayriyeten onların değişik ve enteresan bir şey aradıklarını düşünüyorum. Herkesin kolunda taşıdığı sıradan bir marka istememişler. Clint Eastwood un ekibi bizi birkaç kez iki tane X-treme Pilot Limited Edition alabilmek için aradı. Biz satış çalışmalarımızı (pazarlamamızı) ve iletişimizi Hollywood’a odaklamak istemiyoruz. Bizim asıl faaliyet alanımız dünya şampiyonası seviyesinde büyük outdoor spor olaylarında zaman tutuculuk yapmak.(Dünya ralli şampiyonası ,Dünda offshore şampiyonası ,Dünya dakar rallisi şampiyonası ,Dünya yelken yarışları şampiyonası ) gibi Ancak Hollywood ile güzel bir hikaye ve biz uluslar arası partnerlerimizi bu hikayeyi kendi medya, partner ve arkadaşlarıyla paylaşmaya davet ediyoruz!”

Neden Edox kendi saatlerini takan oyuncularla uluslar arası bir reklam kampanyası başlatmıyor sorusuna ?

“Biz prestijli film yapımcı ve yönetmenler tarafından seçilmiş olmamızın zaten yeterince inanılmaz ve şahane olduğunu düşünüyoruz. Unutmayın ki biz herhangi bir ödeme yapmadık ve bir sözleşmeye de imza atmadık. Düşünebiliyor musunuz, birçok uluslar arası markalar böyle projelerde yer alabilmek için çok yüksek rakamlar ödüyorlar. Ama Edox, sadece çok yüksek kalitede benzersiz bir tasarımla el yapımı swiss-made saatler üreterek, Hollywood’dan seçildi! Ve bu gerçek bir hikaye! Bu markamıza büyük bir etki yapacaktır! Bu bütün Edox çalışanları- tasarım ekibimizden montaj hattındaki personele kadar – onurlandırıyor! Bu ekibimiz için en büyük bir ödül!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT