Home Store, Çanta Modelleriyle Bu Sezon Da İddialı

Home Store, Çanta Modelleriyle Bu Sezon Da İddialı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Home Store, Çanta Modelleriyle Bu Sezon Da İddialı

Tarihler: 21 Kasım 2016 Pazartesi ~ 21 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Home Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2016 ~ Oca 21, 2017

Home Store, birbirinden şık ve renkli çanta modelleriyle günün her saati stilinizi tamamlamanıza eşlik ediyor. Kadınların iş ve özel yaşamına rahat ve kişiye özel karakteristik bir şıklık kazandıran çantalar, günlük hayatın koşturmacasında rahat olmak isteyenlerin de tercihi oluyor.

Türkiye’nin ünlü moda markası Home Store, birbirinden şık ve kullanışlı çanta modelleriyle bu sezon da tüm gözleri üzerine topluyor.

Home Store çantalarıyla tarzını yakala
Farklı desen ve renk alternatifleriyle her türlü ortamda şıklığı yansıtan çantalar, aynı zamanda günlük hayatın koşturmacasında rahat olmak isteyenlerin de tercihi oluyor. Kadınların her türlü ortamda tercih edebilecekleri çanta ve aksesuarlar, deri ve rugan modellerin yanı sıra kot alternatifleriyle de spor yaşamı tercih eden kadınların vazgeçilmezleri arasındaki yerini alıyor. Öte yandan Home Store, metalik aksesuarlarla zenginleştirdiği çantalarını gece ve gündüz rahatlıkla kullanabilme imkanı sağlarken, omuz çantalarının yanı sıra birbirinden güzel sırt çantası modelleriyle de şıklığına önem veren ama rahatlığından da vazgeçmeyen kadınların tercihi oluyor.

Her türlü kombine rahatlıkla uyum sağlayabilecek çanta modelleri, Home Store’un online satış mağazası www.homestore.com.tr ya da Home Store mağazalarında siz takipçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT