HP Sektörün İlk Mini İş İstasyonunu Gün Yüzüne Çıkardı

HP Sektörün İlk Mini İş İstasyonunu Gün Yüzüne Çıkardı

Alışveriş Alışveriş Rehberi HP Sektörün İlk Mini İş İstasyonunu Gün Yüzüne Çıkardı

Tarihler: 16 Kasım 2016 Çarşamba ~ 16 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2016 ~ Oca 16, 2017

HP Inc., Autodesk University’de dünyanın, CAD ve hesaplama hassasiyetine sahip diğer alanlarda kullanım için tasarlanan ilk mini iş istasyonunu tanıttı. Şık tasarımlı yeni HP Z2 Mini İş İstasyonu çığır açan seviyede güç ve çok yönlülüğü yalnızca 5,8 cm yüksekliğinde ve geleneksel, kurumsal seviyede bir kasadan yüzde 90 oranında daha küçük bir formatta sunuyor.

HP, Z2 Mini ile üstün performans, zarafet ve verimliliği bir arada sunan yeni bir iş istasyonu kategorisi oluşturarak bu alandaki liderliğini genişletiyor. HP Z iş istasyonu ürünleri, eksiksiz performanslı bir iş istasyonu talep eden müşteriler için bir endüstri standardı halini almış durumda. HP Z240 SFF iş istasyonunun başarısını temel alan HP Z2 Mini iş istasyonu, halihazırda piyasada bulunan tüm ticari mini PC’lerden iki kat daha güçlü3 ve altı adet görüntüleyiciyi destekleme kapasitesine sahip. HP Z2 Mini, akustik, performans ve görev kritik güvenilirlikten fedakarlık yapmak istemeyen, bununla birlikte daha küçük donanımlara ihtiyaç duyan milyonlarca CAD kullanıcısı için tasarlanmış bulunuyor.

Studio Libeskind’in kurucusu, dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind, yeni ürünle ilgili şu görüşü paylaşıyor: “Teknik açıdan en karmaşık mimari yapıları tasarlarken, en yüksek teknolojiye ihtiyaç duyarsınız. Yıllar içinde tasarlama hızımız ve yoğunlaştığımız projelerin karmaşıklığı daha da arttı fakat HP iş istasyonları gibi bilgisayarlar tasarımcıların, vizyonlarını gerçeğe dönüştürme sürecinde hızla destek oluyor.”

Bir fincan espressodan daha kısa boylu, yeni HP Z2 Mini iş istasyonu, son teknolojili elektroniklerden ev ve ofis binalarına kadar her şeyin tasarlanması için ideal bir araç olarak öne çıkıyor. İş istasyonunun özellikleri arasında yeni nesil Intel® Xeon® işlemciler5, NVIDIA® profesyonel ekran kartı ve büyük dosyaları hızlı bir şekilde işleyebilen HP Z Turbo Drive teknolojisi yer alıyor.

HP Türkiye Kurumsal ve Perakende Çözümler Kategori Müdürü Aylin Atay şunları söylüyor: “Dünyanın ilk mini iş istasyonu HP Z2 Mini, küçük e ikonik bir tasarımda çığır açan seviyede güç ve çok yönlülük sunuyor. HP, HP Z serisi ile 2009 yılında iş istasyonunu yeniden tanımlamıştı. Şimdi de alan verimliliği, zarafet ve gücün eşsiz uyumunu sunan HP Z2 Mini iş istasyonuyla bu alanda bir kez daha ezberleri bozuyor.”

HP Z2 Mini geleceğin çalışma alanları için tasarlandı
Çalışma alanları her geçen gün alan verimliliğine daha da fazla yoğunlaşırken, HP Z2 Mini gibi küçük iş istasyonları kurumlara büyük avantajlar sağlıyor. HP Z2 Mini’nin olağanüstü seviyede kompakt biçimi, günümüz PC’lerinden ziyade geleceğin süper bilgisayarlarını çağrıştırıyor. Sekizgen biçimli HP Z2 Mini, HP’nin 35 yıllık iş istasyonu geçmişindeki en benzersiz tasarıma sahip ürün olmanın yanında, her yönüyle HP Z’nin DNA’sını yansıtıyor. Bu özelliklere 368.000 saatlik kalite testi ve kapsamlı ISV sertifikasyonu da dahil. Ultra kompakt ve estetik açıdan çarpıcı iş istasyonu kullanıcılara masa üstü/altı, HP Z görüntüleyici arkası ya da duvarda olmak üzere çeşitli kurulum seçenekleri sunuyor. 6 HP mühendisleri, özel tasarımlı fanlar ve soğutma sistemiyle fısıldama yüksekliğinde akustik çalışmayı elde ederken (Kurumsal seviyeli bir HP mini PC’ye kıyasla yüzde 63 oranında daha sessiz) görev kritik güvenilirliğe ihtiyaç duyan müşterilere de hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT