İKEA ile Sezonun Trendlerini Yakalayın

İKEA ile Sezonun Trendlerini Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi İKEA ile Sezonun Trendlerini Yakalayın

Tarihler: 24 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: İKEA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2017 ~ Tem 24, 2017

IKEA ile yazın keyfini balkon ve bahçelerde çıkartıyoruz!
Balkon kapılarınızı açın ve içeri güneşin girmesine izin verin. Bu yaz evinizin balkonunda tatil keyfini yaşayın ve şehirdeki yazın keyfini hissedin. IKEA’nın balkon ve bahçelere özel yazlık mobilyaları ile sunduğu farklı önerileri; mint yeşili, mor ve turkuaz mavisi gibi sezonun trend renklerini etnik desenlerle buluşturan SOMMAR 2017 Koleksiyonu ile bir araya getirin, balkon ve bahçelerinizi yazın favori mekanları haline getirin.

Dilerseniz geniş bahçenizde dostlarınıza bir yemek daveti verin, dilerseniz de küçük metrekareli balkonunuza özel çözümlerle size özel bir keyif alanı yaratın. Katlanabilir masa ve sandalyeleri dilediğiniz köşeye koyabilir, tavana ya da duvara monte edilen saksılar ile hem balkonunuzu çiçeklendirebilir hem de hareket alanınızı genişletebilirsiniz.

SOMMAR 2017 ile yaz evinizin her köşesinde!
IKEA’nın yeni yaz ürün gamı SOMMAR 2017 Koleksiyonu; sofra aksesuarlarından mumluklara, dekoratif yastıklardan, perdelere ve yatak tekstillerine kadar evlerinizin her köşesine yazı getirmeye hazır.

Bu yazın trend renkleri olan mint yeşili, mor ve turkuaz mavisi, SOMMAR 2017 Koleksiyonu’nda çeşitli etnik desenlerle buluşuyor ve evlere yazın tazeliğini, ferahlığını taşıyor.

Fenerlerle, yer ve masa lambaları ile yaz akşamlarınızı aydınlatın…

Yaz akşamlarında balkonunuzu, terasınızı veya bahçenizi SOLVINDEN güneş enerjili dış mekan aydınlatmaları ile süsleyebilir, yaz akşamlarınıza hoş bir atmosfer katabilirsiniz.

Sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz yaz akşamlarına renk katacak aydınlatmalar, hamaklar, şezlonglar, şemsiyeler, minderler, rengarenk saksılar, her ihtiyaca uygun dış mekan mobilyaları ve sizi mutlu edecek daha birçok şey... Yaz keyfini eve taşımak isteyen herkesi önce IKEA’ya, sonra balkon ve bahçelere davet ediyoruz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT