İkonik Annelere İkonik Hediyeler Gap’te

İkonik Annelere İkonik Hediyeler Gap’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi İkonik Annelere İkonik Hediyeler Gap’te

Tarihler: 12 Nisan 2017 Çarşamba ~ 12 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2017 ~ Haz 12, 2017

Yazın müjdecisi ve Anneler Günü’nün habercisi mayıs ayı bu yıl Gap ile çok tarz geçecek. Mevsim geçişlerinde ideal kombinlerin yaratılmasını sağlayan birbirinden şık ve ikonik parçalar, Gap mağazalarında anneleri bekliyor.

Yaza çok az kala, havaların ısınmasıyla hafiflemeye başlayan gardıroplar için aranan taze kan bu yıl Gap’te bulundu. İkonik annelere ikonik hediye alternatifleri sunan Gap’in yeni koleksiyonu, annelerin favori kıyafetleriyle kolayca kombinlenecek yepyeni ürünlerle süslü.

Hem gardıropların kurtarıcı parçaları olacak hem de mevsim geçişinde annenizin “ne giysem” derdine son verecek bir hediye seçmek için, Gap’in yeni ürünlerine göz atmayı unutmayın.

Üzerine alınacak bir hırka ve farklı tarzda pek çok ayakkabıyla kombinlenebilen tulumlar; ceketlerin içinden yaza göz kırpan renk tonları ve hareketli dokularıyla denim veya pamuklu kumaştan gömlekler; serin havalarda kalın çorapla, sıcak havalarda çorapsız kullanılabilecek rahat kesimli elbiseler ve denimlerle her mevsime damga vuran şık bluzlar, Gap’in zamansız tarzına yakışır bir koleksiyon sunuyor.

Rahatlık ve şıklıktan ödün vermeden şort mevsimini de açan Gap, kadınlar için pileli modellerin ve denimin sunduğu alternatif kesimlerle göz dolduruyor. Pastel ve romantik renklerin hakim olduğu Gap kadın koleksiyonunun yanı sıra erkek koleksiyonunda da yazı müjdeleyen modern desenli şortlar bulunuyor. Logolu ürünlerin cool duruşunu yeni erkek koleksiyonunda da ihmal etmeyen Gap, polo yaka tişörtlerle konfor ve şıklığı bir arada sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT