İnci Deri 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Deri 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 25 Haziran 2014 Çarşamba ~ 25 Ağustos 2014 Pazartesi

Firma: İnci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2014 ~ Ağu 25, 2014

Farklı çizgileri ve her zevke hitap eden zengin koleksiyonları ile Türkiye’nin önde gelen ayakkabı ve çanta markası İnci Deri’nin “Mavi Yolculuk”, “Cennet Bahçesi” ve “Astral Seyahat” isimli 3 farklı temadan oluşan koleksiyonu, tatile çıkma hazırlığında olan herkesin ilk durağı oluyor.

Bavulunuzu Hazırlayın; Tatil Başlıyor

2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda öne çıkan ve yaza damgasını vuran örülmüş hasırdan tabanlar demir atan tekneden alış veriş yapma ya da ufak bir dondurma kaçamağı için Capri adasına inme hissi uyandırırken; naturel renkler, püsküller, örgüler, işlemeli dokumalar, halat şeklinde bağcıklar ve espadriller, akşam serinliğinde uçuşacak hafif transparan keten ve pamuk elbiselerin sadeliğini daha da vurgulayarak doğal ışıltınızı öne çıkarıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan marin stili ise İnci Deri’nin 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yepyeni bir yorumla ayakkabı tutkunlarıyla buluşuyor.

Mavi Yolculuk koleksiyonunda naturel, beyaz, bej ve kahve tonlarla mavi gökyüzü, deniz rengi tonlar ile kombinleniyor. Beyaz hasır tabanlar üstünde bağcıklı sneakerlar, alçak veya yüksek babetler sıcak yaz günlerini hafifletirken, ten rengi ve nude sivri ve yuvarlak burun dekolteler romantik gecelerin vazgeçilmezi oluyor.

Yaz güneşinin altında gerçekleşecek mavi yolculuk sırasında teknede, limanda ya da plajda maksimum hafiflik ve konfor için; beyaz/lacivert ve kırmızı/beyaz çizgili platformlar bavulda yerini ilk alacak modellerin başında geliyor.

Turkuaz koylarda, kayaların üstünde yürümek için plastik, renkli eğlenceli sandalet ve babetler, tatilinizi kolaylaştırıyor.

Gece şıklığını gündüz de taşımayı devam etmek isteyenlerin tercihi ise İnci’nin yeni sezon koleksiyonunda yer alan taşlı sandaletler…

Erkekler için Tatil de “İnci” ile Daha Rahat

Olabildiğince hafif ve yumuşak parçalardan oluşan İnci Deri İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nun gerek casual ve sneaker ürünlerinde, gerekse klasik ürünleri olsun her çeşidinde rahatlık ve hafiflik ön plana çıkıyor. Pastel tonun hakim olduğu süet ve nubuk ayakkabılarda, mavinin farklı tonları, bordo, yeşil ve bej başta olmak üzere birçok farklı renk kombinleniyor. Ana renklerin eskitilerek ara renklere dönüştürüldüğü ve böylelikle renk yelpazesinin genişletildiği koleksiyonda; zıtların ahengi siyah-beyaz kombinasyonu da varlığını sürdürüyor.

İnci Deri İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nun casual parçaları ise cesur ve renkli erkeklere hitap ediyor. Ayakkabılar, kırmızı, saks mavi, beyaz ve yeşil gibi zıt renklerdeki tabanlarla tamamlanıyor. Sıcak yaz günlerinde mavi, bordo ve krem rengi espadriller plajların ve marinaların vazgeçilmezleri olarak öne çıkıyor. Espadrillere farlı tonlarda sandaletler eşlik ediyor. Yaz gecelerinin vazgeçilmezi makosenlerde farklı blok renkler ağırlığını hissettiriyor. İnci Deri İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nun geniş ürün yelpazesi, kahverengi, bordo, siyah ve lacivert tonlarda evrak çantaları ile tamamlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT