İnci’de Bahar Esintisi

İnci’de Bahar Esintisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci’de Bahar Esintisi

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 19 Nisan 2018 Perşembe

Firma: İnci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Nis 19, 2018

İnci’nin 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ayakkabı, çanta, deri ceket ve aksesuar modelleri ile yaşamdan keyif alan kadınlara kendilerini iyi hissedecekleri tasarımlarla eşlik ediyor.

İnci’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2018 İlkbahar-Yaz sezonu, hayatın özgür, dinamik, eğlenceli ve kendin olduğun anlara gönderme yapıyor. Koleksiyon bu sezon da 7 gruptan oluşuyor.

Rahat ve özgün dokunuşları ile klasik şıklığı yakalayan Basic, metis süet, deri ve aynalı deriler kullanılarak, zincirler ve jüt detaylarla tamamlanıyor. Koleksiyonda granit detaylı, geometrik topuklar, burunluklu tabanlar dikkat çekerken nar kırmızısı, pembe, buz mavisi renk skalasıyla da bahara gönderme yapıyor.

Travel, şehrin yoğun temposunda rahatlığından ödün vermeyen kadınlara, modern, konforlu ve renkli modeller ile sıcak rüzgarlar estiriyor. Etnik desenli sneakerlar, canlı renklerde boya kaplamalı, kapsül detaylı, püskül ve jütlü bağcıklı espadriller seyahat etmeyi ve gezmeyi seven kadınlara sesleniyor.

Daydream grubu modern, sade ve ince çizgilerle tasarlanan mevsimin hafifliğini özgün desenlerle ve dokunuşlarla yorumladığı modelleriyle gündüzden geceye kadınların her anına eşlik ediyor. Metis süet, analin, baskılı derilerden oluşan grup, pudra, taba, metalik renkler ve püskül garniler ile örgü detaylarla tamamlanıyor.

Boyhood, renkli, desenli, farklı baskıların ve malzemelerin kullanıldığı grup genç ve dinamik bir tarzı yansıtıyor. Siyah altın tonlarında kapama ve kilit aksesuarlar, dikkat çekici taşlar, zımbalı yüzeyler, rafya malzemelerle püsküller, ponponlar, patchler, nakış detaylar ayakkabı ve çantalardaki dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. Yüksek ve alçak ölçekli sandaletler, jütlü dokulu malzeme ile kaplanmış platformlar, metal aksesuarlarla zenginleştirilmiş sneakerlar öne çıkıyor.

Cesur ve özgüveni yüksek kadınlara hitap eden Up&High, rugan, yılan baskılı deriler, süet vegan modellerle şıklıkta bir adım ileri taşıyor. Zarif ve kadınsı formlarların vurgulandığı koleksiyonda yüksek ökçeli stilettolar, şık sandaletler, babet modeller kilit aksesuarlar ve fiyonk detaylar ile tamamlanıyor.

Celebration, parlak taşlarla süslenen göz kamaştırıcı modeller, özel günler, davetler ve yaz partileri için birbirinden şık alternatifler sunuyor. Modern ve minimal esintiler taşıyan koleksiyonda, sandalet bantlarında 3 boyutlu çiçek detayları, stilettolarda ise altın kilit aksesuarlar ve taşlı süsleme tokalar ile göz dolduruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT