Industrie Denim’den Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Industrie Denim’den Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Tarihler: 08 Ağustos 2014 Cuma ~ 08 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Industrie Denim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2014 ~ Eki 8, 2014

Industrie Denim, dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların Sonbahar-Kış 2014 koleksiyonlarından seçtiği orjinal ve cool parçalar ile baştan çıkarıcı kombinler yaratıyor. Bu sezon da denimin asiliği modanın özgün tasarımları ile buluşuyor.

Özgür ruhun yansıması Industrie Denim mağazalarında, denim kültürünün ve denim giyim tarzının tamamlayıcısı olan dünyaca ünlü markaların; fashion, ayakkabı, çanta ve aksesuarların özel seçilmiş modellerini tek bir çatı altında toplamayı başaran ID yeni sezonda da tarz sahibi ve cool stiller yaratıyor.

Geçmiş sezonlarda kadınların arzu nesnesi haline gelen boyfriend jeanler bu sezon daha feminen kesimler ile ‘’girlfriend jeans’’ adı altında yeniden yorumlanıyor. Denimin eskisinin makbul olduğu bu sezonda destroyed (yıpranmış görünümlü) jeanler koleksiyonların ana parçalarını oluşturuyor. Erkekler için slim ve skinny jean modelleri trend olmayı sürdürüyor.

Sonbahar/Kış 2014 trendlerinden; vintage işçi giyimine gönderme yapan, grinin tonları, bordo, denimin indigo mavisinin ve metal fermuar detaylarının kullanıldığı ‘Endüstriyel Devrim’ trendinin en cool yansımalarını Industrie Denim mağazalarında bulacaksınız.

Mitolojik çağ dönemlerinden esinlenilen, folklorik temaların, turuncu, nefti yeşili , cobalt mavisi renkleri ile pastel tonların kontrast olarak kullanıldığı , eski hikayeleri modernize ederek bizelere tekrar anlatan bu trendin yansımalarını özellikle uzun eteklerde ve elbiselerde göreceğiz.

Yeni sezonun bir diğer ana temasında; mor,pembe,turuncu gibi çarpıcı renklerin colorblock olarak birlikte kullanıldığı, 3d baskılar, floral dijital desenler ve grafik desenler ile Lüx ve spor görünümün elde edildiği, günlük kıyafetlerimizin sofistikeleştirilmiş örneklerininden; oversize gömlek, neoprene biker ceketler ve bomber ceket tasarımlarını ID mağazalarında bulabilirsiniz.

Industrie Denim her sezon moda tutkunlarını yeni marka ve tasarımcılar ile buluşturmaya devam ediyor. Bu sezonun en yeni ve en özel misafiri Ralph Lauren’in Premium markası olan RRL; Industrie Denim çatısı altında ilk defa Türkiye’ye geliyor. 1993’te Ralph Lauren’in kurdurğu RRL geleneksel Ralph Lauren markalarının çizgisinden uzak bir şekilde 1900’lerin işçi giyimi ve Vintage Amerikan Batı’sına gönderme yapan bir marka olarak ortaya çıktı. Dünya çapında dikkatle takip edilen markayı sevenler, adeta özel bir RRL hayranları kulubüne üye olmuş gibilerdir... Bu ayrıcalıklı markayı Türkiye’ye getiren Industrie Denim de RRL’in müşteriye sunulduğu, seçkin butiklerden biri oldu.

RRL’in bu sezon koleksiyonu otantik işçi giyimi ve İrlanda’lı balıkçıların geleneksel ruhunu yansıttığı indigo renkler ile tam anlamıyla vintage denim hissini yansıtıyor. RRL’in sıcacık kalın örme hırkaları, şık ama işçi geçmişinden uzaklaşmayan jean pantolonları moda severleri 1900’lerin İngiliz kasabalarına taşıyor.

Industrie Denim, Akasya Acıbadem mağazasında yer alan Home bölümündeki, özel tasarımcıların orjinal tasarımları ile ev dekorasyonunuza da tarzınızı yansıtma imkânını sunuyor.

Yeni sezon trendlerini yakından takip etmek ve dolabınızı eşsiz markalar ile yenilemek için, Avrupa Yakası’nda Zorlu Center AVM ve Anadolu Yakası’nda da Akasya Acıbadem’deki INDUSTRIE DENIM mağazasına mutlaka uğrayın!

www.industriedenim.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT