Jack&Jones’tan Sevgililer Günü’ne Özel Unisex Tasarımlar

Jack&Jones’tan Sevgililer Günü’ne Özel Unisex Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Jack&Jones’tan Sevgililer Günü’ne Özel Unisex Tasarımlar

Tarihler: 15 Ocak 2024 Pazartesi ~ 15 Nisan 2024 Pazartesi

Firma: Jack&Jones

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2024 ~ Nis 15, 2024

Dünyaca ünlü Danimarka markası Jack&Jones, cinsiyet ayrımlarından uzaklaşan estetik algısıyla hazırladığı hediye seçkisini çiftlerle buluşturuyor. Sevgililer Günü atmosferine hitap eden unisex tasarımlar, çeşitli hediye alternatifleriyle öne çıkıyor.

Jack&Jones’un kavram, etiket ve cinsiyet ayrımlarından uzaklaşan estetik algısıyla hazırladığı unisex ürün seçkisi, çiftler için aşkı tek bir tasarımda sunuyor. Cinsiyete özgü tercihlerin herkes tarafından giyilebilir seçimlerle değiştiği parçalar, yılın en romantik ayında özgür ruhlar için şık sürprizlerin aranan adresi olmaya devam ediyor.

Dinamik ve özgün parçalarıyla Sevgililer Günü’nü özel kılan Jack&Jones, unisex kazak ve sweatshirt tasarımlarını birlikte giymek isteyen çiftlere ilham oluyor. Canlı renk seçenekleri, eğlenceli desenler ve konforlu dokularıyla Jack&Jones koleksiyonu, sıcaklık ve şıklığı birlikte yaşatıyor. Ayın aşk dolu büyüsüne özel Jack&Jones imzası taşıyan farklı ürün grupları da her stile seçenek sunuyor.

Jack&Jones’un Sevgililer Günü’nün büyüleyici atmosferine özel unisex tasarımlarına Jack&Jones mağazaları ve https://jackjones.com.tr/ den ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT