Jansport Çantanız ile Yaz Aşklarına Yelken Açın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Jansport Çantanız ile Yaz Aşklarına Yelken Açın

Tarihler: 01 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 01 Ekim 2012 Pazartesi

Firma: Jansport

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2012 ~ Eki 1, 2012

Dünya genelindeki kullanıcılarına kaliteli sırt çantaları ve seyahat ekipmanları ile rahatı ve modayı sunan orijinal outdoor giyim markası Jansport, 1967 yılında Seatle’da temelleri atılan, Skip Yowell’ın kız arkadaşı Jan Lewis’e duyduğu aşk ile ortaya çıkan bir marka olarak 45 senedir moda ve outdoor’u bir arada sunuyor. Bir aşk sonucu ortaya çıkan JanSport, yıllardır aynı aşkla birbirinden farklı çantaları üretirken, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda aşk temasına vurgu yapıyor.

Gökkuşağı rengindeki modelleri airlift teknolojisi ile sunan JanSport, ağırlığınızı yüzde 50’i oranında azaltırken, omuz askılarının şeklini vücut hatlarının doğal yapısına uyacak şekilde tasarlıyor. Yükünüzü airlift ile azaltan JanSport, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda sunduğu festival tadındaki modeller ile hayatınızı da hafifletirken yazın coşkusunu tüm hızıyla yaşayabilmeniz için eğlenceli modelleri ile tüm yaz yanınızda oluyor.

Müziğin, eğlencenin ve güneşin sonsuz kucak açtığı yaz aylarında JanSport, aşkın ve eğlencenin olduğu her yerde tarzınızın tamamlayıcı parçası oluyor. Renk ve desen alternatifleri ile sımsıcak yaz aylarında festivallerde, konserlerde, uzun tatillerde yaşacağınız tüm renkli aşk hikayelerinin başrol oyuncusu oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT