Kalbi Büyük Tasarım Markası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalbi Büyük Tasarım Markası

Tarihler: 11 Aralık 2014 Perşembe ~ 11 Şubat 2015 Çarşamba

Firma: Patent of Heart

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2014 ~ Şub 11, 2015

Dünya’daki tüm kız çocuklarının yeterli ve geçerli bir eğitim almalarını sağlamak adına farkındalık yaratan Türk tasarım markası ‘Patent of Heart’ doğdu.

Stili ve hayat amacı olan, geçmişte ve günümüzde her zaman modern bir tarz benimsemiş kadınları ilham odağı olarak alan Patent of Heart’ın her bir ürün grubu, mimarisi, sanatı ve kültürü ile moda başkentleri olmuş şehirlerden esinlenmektedir. Bu grupları yaratan ve tasarlayan Elif Akaydın, işlevselliği ve stili bir araya getiren vizyonu ile sade, doğal ve belirgin tasarımlarını bugünün modern kadının yaşam tarzını anlayacak ve dolduracak şekilde sunmaktadır.

Marka, daha ilk günden, orijinal tasarımları ve sosyal sorumluluk anlayışı ile fark yaratmakta, Türkiye’nin ötesinde Avrupa ve Amerika’da güçlü satış noktaları ile lanse olmaktadır.

Yoksul bölgelerdeki kız çocuklarına uzanan kalpler
Markanın amacı, dünyadaki tüm kız çocuklarının yeterli ve geçerli bir eğitim almalarını sağlamak adına farkındalık yaratmaktır. Böylelikle gelecekte dünyamızın daha iyi, daha parlak ve daha barışçıl bir yer olmasına katkı sağlanması hedeflenmektedir. Bu bakış açısıyla hareket eden, "Patent of Heart " markasının ardındaki tüm ekip, yoksul bölgelerdeki kız çocuklarına kalplerini uzatmış ve onların eğitimlerini, “Expansions” adlı sosyal sorumluluk programı çerçevesince desteklemeye karar vermişlerdir. Bu sebeple, “Patent of Heart” her dönem kazandığı karın bir kısmını dünya genelinde kız çocuklarının eğitimi ile ilgili faaliyet gösteren vakıflara bağışlamayı söz vermektedir.

“Ben bütün kadınların hizmetinde olan bir kadınım. İşlevselliği, stili, dizaynı ve kendine özgü olmayı birleştirmek için tasarım yapıyorum. Tüm bunların yanında, "Patent of Heart" kullandığınız zaman sizden sadece ayrışmanızı ve tüm kalbinizle bulunduğunuz yerde olmanızı istiyorum. Biz bu yolculuğun her anına yüreğimizi koyduk ve her biri büyük bir özenle elde imal edilmiş bu çantaların her zaman özgün, ayrıcalıklı ve bizlerin standartlarına uygun olmasına özen gösterdik” diyor Sayın Elif Akaydın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT