Kalori Sayıcılı Dumbell

Kalori Sayıcılı Dumbell

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalori Sayıcılı Dumbell

Tarihler: 21 Kasım 2016 Pazartesi ~ 21 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: SBS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2016 ~ Oca 21, 2017

İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS, sporu yaşamının bir parçası haline getirenler için, özel olarak geliştirdiği Go Life serisini sunuyor.

Giyilebilir teknoloji ürünleri, sporu yaşam tarzının bir parçası haline getirenler için önemli avantajları da beraberinde getiriyor. Performans ve sağlık verilerinin anlık olarak izlenebilmesini ve bu verilerin akıllı telefonlara kaydedilmesini sağlayan bu ürünler, spordan alınan keyfi de ikiye katlıyor.

700’er gram ağırlığında iki dambıldan oluşan set, farklı kas gruplarını çalıştırmaya yönelik hareketlerini kayıt altına almak isteyenlere teknolojik bir çözüm sunuyor. Yakılan kalori miktarı ve antrenmanın etkililiği, Go Life uygulaması aracılığı ile akıllı telefonlardan görüntülenebiliyor.

İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS’in Go Life serisinde yer alan tüm ürünler, seri ile aynı adı taşıyan mobil uygulama ile son derece etkin bir biçimde kullanılabiliyor. Kullanıcılar, ürünlerde elde edilen bilgileri Go Life uygulamasında görüntüleyebiliyor, antrenman geçmişlerine ulaşabiliyor ve kendilerine kişiselleştirilmiş hedefler belirleyebiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT