Kanz’da Yüzde 30 İndirim Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kanz’da Yüzde 30 İndirim Başladı

Tarihler: 05 Aralık 2012 Çarşamba ~ 05 Şubat 2013 Salı

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2012 ~ Şub 5, 2013

Bu kış tüm minikler şıklıklarıyla göz kamaştıracak. 2012/2013 sonbahar/kış sezonunun trend koleksiyonları %30 indirimle Kanz ve S&D mağazalarında!

Çocuğunuzun kış gardırobunu Kanz ve S&D mağazalarına uğramadan tamamlamayın. Şimdi Kanz ve S&D mağazalarında 0-16 yaş arası çocuk giyiminin öncülerinden Kanz, Steiff, S&D ve Whoopi gibi dünya markalarının 2012/2013 sonbahar/kış koleksiyonları %30 indirimle satışta!

Çocuk giyiminde şıklık ve sağlık bir arada:

Kanz ve S&D mağazalarındaki koleksiyonların özgün tasarımları hem sizin hem de çocuğunuzun beğenisini kazanıyor. Çocukların şıklıkları kadar sağlığını da önemseyen Kanz ve S&D mağazalarındaki çocuk giyim markaları, kumaş, iplik, boya ve aksesuarlarda kanserojen maddeler içermeyen malzemelerle, “OEKO-TEKS 100” normlarına uygun olarak üretiliyor. Böylece çocuklarının hassas ciltlerinin sağlıklı ürünlerle temas ettiğini bilmek anne ve babaların içini rahatlatıyor.

Siz de çocuğunuzun %30 indirim fırsatıyla hem şık hem de sağlıklı ürünler kullanmasını istiyorsanız Kanz ve S&D mağazalarına uğramayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT