Karaca ‘Mutlu Kare Evlilik Paketi’ ile Çifte Mutluluk

Karaca ‘Mutlu Kare Evlilik Paketi’ ile Çifte Mutluluk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Karaca ‘Mutlu Kare Evlilik Paketi’ ile Çifte Mutluluk

Tarihler: 20 Ocak 2017 Cuma ~ 20 Mart 2017 Pazartesi

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2017 ~ Mar 20, 2017

Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Karaca, “Mutlu Kare Evlilik Paketi” ile genç çiftlerin sofralarına ilham veriyor.

Mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde tasarladığı ürünleriyle evlerdeki mutlu anlarınızı paylaşan Karaca, Mutlu Kare Evlilik Paketi ile aşkınıza eşlik edecek sofralara ortak oluyor.

İçerisinde zarafet sembolü kare yemek takımı, çatal-kaşık-bıçak seti kahvaltı takımı ve tencere seti bulunan Mutlu Kare Evlilik Paketi, ışıltısı ve şıklığı ile öne çıkarken, iddialı sunumlar için benzersiz bir alternatif sunuyor. 16 Ocak’tan itibaren 2 bin 964 TL yerine 1.998 TL’ye alınabilecek Mutlu Kare Evlilik Paketi’ne, ayda 185 TL ödeyerek 12 ay taksitle sahip olmak da mümkün. Karaca’nın en yeni üyesi Mutlu Kare Evlilik Paketi, mutluluğa ilk adım atan çiftlerin mutfağında özgün tasarımıyla farklılık katıyor.

Ev dünyasına ait hayallerdeki ürünleri hayata geçiren Karaca, benzersiz tasarımlar ile sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT