Kelebek Mobilya'dan Modüler Yaklaşım: Grove Köşe Koltuk

Kelebek Mobilya'dan Modüler Yaklaşım: Grove Köşe Koltuk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kelebek Mobilya'dan Modüler Yaklaşım: Grove Köşe Koltuk

Tarihler: 11 Ocak 2024 Perşembe ~ 11 Nisan 2024 Perşembe

Firma: Kelebek Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2024 ~ Nis 11, 2024

Türkiye’nin tasarım trendlerine yön veren Kelebek Mobilya, Grove Modüler Köşe Koltuk ile oturma alanlarını konforlu ve modern mekanlar haline getiriyor

Eşsiz ve sıradışı tasarımlarıyla mobilya sektörüne öncülük eden Kelebek Mobilya, modern ve şehir tasarımlı anlayışını harmanladığı Grove Modüler Köşe Koltuk Takımını sevenleriyle buluşturuyor. Evlere farklılık kazandıran Grove, şönil kumaş detayıyla ön plana çıkıyor. Meşe rengindeki masif ahşap ayaklarla birleştirilen ürün, farklı renk kombinasyonlarıyla yaşam alanlarını isteğe göre kişiselleştirme deneyimi sunuyor.

Türk stilizasyonu ile özel olarak hazırlanan Grove Modüler Köşe Koltuk, japon minimalizmi esintileri taşıyor. Yalın detaylarıyla yaşam alanlarına zarif bir dokunuş katan Grove, modern bir atmosfer oluştururken aynı zamanda fonksiyonel yapısıyla da evlerin vazgeçilmez parçası haline geliyor. Modüler yapısıyla hem köşe koltuk hem de üçlü koltuk olarak kullanılabilme fırsatı sunan Grove, esneklik ve pratiklik arayanlar için ideal bir seçenek olarak yer alıyor. Sağ kollu tekli, ara modül, köşe modülü, sol kollu tekli ve berjer olmak üzere toplam 5 farklı parçadan oluşan Grove, sağlam yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Ergonomik tasarımıyla salonların odak noktası haline gelen Grove Köşe Koltuk, yumuşak yastıkları ve şık döşemesiyle rahatlık ve zarafetin buluşma noktası oluyor. Modern çizgileriyle dikkat çeken Grove, günlük kullanımda oluşabilecek leke ya da kirleri yüzeyinde hapsetmiyor ve kullanıcılara kolaylıkla temizleyebilme fırsatı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT