Kendi Tişörtünü Kendin Yap

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kendi Tişörtünü Kendin Yap

Tarihler: 08 Eylül 2015 Salı ~ 30 Eylül 2015 Çarşamba

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2015 ~ Eyl 30, 2015

LC Waikiki Genç Kızlara Sesleniyor: “Kendi Tişörtünü Kendin Yap”

LC Waikiki modayı yakından takip eden ve stilini yansıtmayı seven tüm genç kızları, 5 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında Bakırköy İstasyon, Mall of İstanbul ve Vialand mağazalarına bekliyor.

LC Waikiki 5 Eylül tarihinden itibaren Eylül ayı boyunca “Kendi Tişörtünü Kendin Yap” projesiyle genç kızları Bakırköy İstasyon, Mall of İstanbul ve Vialand mağazalarına bekliyor. Genç kızlar, birbirinden farklı 15 grafik tasarımın bulunduğu Graphic Book’un içinden beğendikleri tasarımı seçebilecek ve tişört baskısını anında LC Waikiki mağazasında yaptırabilecek. Mağazalara yerleştirilecek baskı makineleri ile 17,90TL’ye aldıkları beyaz ve ekru renkli tişörtler, eğlenceli mesajlar, boho desenleri ve dikkat çekici grafikler ile renklenecek.

İstanbul konseptli özgün çizimlerin yanında, genç olmanın özgür ruhunu yansıtan söylemlerin de bulunduğu tasarımlar, her zevke hitap ediyor. İster rengarenk ister daha sade grafiklerle göz dolduran tişörtler gençlere sesleniyor.

LC Waikiki, genç kızların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda, onların tarzlarına ve bütçelerine uygun alternetifler sunan “Kendi Tişörtünü Kendin Yap” projesiyle genç kızları mağazalara bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT