Kidzmondo’dan Çocuklara Yeni Yıl Hediyesi

Kidzmondo’dan Çocuklara Yeni Yıl Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kidzmondo’dan Çocuklara Yeni Yıl Hediyesi

Tarihler: 19 Aralık 2016 Pazartesi ~ 19 Şubat 2017 Pazar

Firma: Kidzmondo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2016 ~ Şub 19, 2017

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’da en yaratıcı 3 dilek yeni yılda KidzVIP Card’a dönüşecek. Ayrıca KidzMondo’ya bir yıl boyunca sınırsız giriş hakkı tanıyan KidzVIP Card, KidzMondo kupası ve rozetinden oluşan yeni yıl paketi ise yılbaşına özel 289 TL.

30 Aralık’a kadar yeni yıl dileğini KidzMondo’nun içerisindeki dilek kutusuna atan en yaratıcı 3 çocuk, bir yıl boyunca KidzVIP Card’lı olacak ve bir yıl süresince KidzMondo’ya ücretsiz giriş hakkı kazanacak. Kazananlar ise 31 Aralık’ta KidzMondo Facebook sayfasından açıklanacak.

KidzVIP Card’la bir yıl boyunca sınırsız eğlence!
KidzMondo, eğlenirken öğrenmek isteyen çocuklar için yılbaşı paketi hazırladı. KidzMondo’ya bir yıl boyuncu sınırsız giriş hakkı tanıyan KidzVIP Card, KidzMondo kupası ve rozetinden oluşan yeni yıl paketi, yılbaşına özel 289 TL.

Çocuklarınız kendileri için özel olarak tasarlanmış kocaman bir şehirde tüm yıl boyunca hem eğlensin hem öğrensin istiyorsanız onlara KidzMondo’nun özel yılbaşı paketlerini hediye edebilirsiniz. KidzMondo yılbaşı paketlerini, KidzMondo gişelerinden satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT