Kış Bitmeden Süet Modasını Butigo ile Yakalayın

Kış Bitmeden Süet Modasını Butigo ile Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Bitmeden Süet Modasını Butigo ile Yakalayın

Tarihler: 15 Şubat 2017 Çarşamba ~ 15 Nisan 2017 Cumartesi

Firma: Kış Bitmeden Süet Modasını Butigo ile Yakalayın

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2017 ~ Nis 15, 2017

Son yılların gözdesi olan süet tasarımlar, ulaşılabilir modanın en şık temsilcisi BUTİGO koleksiyonunda trend ve rahat versiyonlarıyla kendini gösteriyor. Üstelik büyük kış indirimi fırsatıyla!

BUTİGO’nun şık adımlar sunan süet ayakkabıları siyah, bordo, taba gibi renklerle ön plana çıkıyor.Püskül detaylı modellerden fermuarlı modellere kadar onlarca çeşitle Butigo koleksiyonunda yer alan süet ayakkabı ve botlar, her zevke hitap ediyor! Kazaklarla, bohem elbiseler ve deri pantolonlarla kombinleyebileceğiniz süet modeller için Butigo, düz ve yüksek topuk alternatifleri de sunuyor.

BUTİGO’nun kaliteyi cazip fiyat avantajıyla sunan süet tasarımlarıyla hem iş yerinizde hem günlük yaşamınızda özgün bir stil yaratabilir, tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

BUTİGO koleksiyonunda yer alan birbirinden şık modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT