Kışa En Şık Meydan Okuma

Kışa En Şık Meydan Okuma

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kışa En Şık Meydan Okuma

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Nisan 2018 Cuma

Firma: Butigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Nis 20, 2018

Kadınların en şık aksesuarı olan ayakkabılar, Butigo’nun yeni sezon kış koleksiyonunda göz alıcı kombinlere eşlik etmeye devam ediyor. Koleksiyonda yer alan bot modelleri, kışın enerjisini doyasıya yaşamak isteyenlere şık alternatifler sunuyor.

Stilinize uygun ve özgün bir dokunuş sağlayan Butigo bordo, kahve ve siyah tonlarını dişli taban, fermuar, bağcık ve toka detaylarıyla zenginleştirdiği botlar günün her anı fark yaratmanızı sağlıyor. Nubuk ve deri alternatifleriyle öne çıkan modeller, sonbahar kombinlerinize zarafet ve rahatlıkla eşlik ediyor. Hem gündüz hem de gece tercih edebileceğiniz Butigo botlar, şıklıkları kadar rahatlıklarıyla da kadınların hayatını kolaylaştıracak.

Butigo koleksiyonunda yer alan birbirinden şık bot modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir veya www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT