Konfor Ve Tasarımın Buluşma Merkezi Addresistanbul Sizi Bekliyor

Konfor Ve Tasarımın Buluşma Merkezi Addresistanbul Sizi Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Konfor Ve Tasarımın Buluşma Merkezi Addresistanbul Sizi Bekliyor

Tarihler: 25 Temmuz 2016 Pazartesi ~ 25 Eylül 2016 Pazar

Firma: Addresistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2016 ~ Eyl 25, 2016

Dekorasyon dünyasının ünlü tasarım ve tasarımcılarını tek bir çatı altında birleştiren addresistanbul, ağustos'un enerjisini ve sıcaklığını evinize taşıyor.

Konforlu ve şık dekorasyon objeleri, oturma grupları, aydınlatma çözümleri, bahçe mobilyaları ve rengârenk tekstil ürünleriyle ev ve bahçelerinizde modern, country, provensal, etnik gibi farklı stillerde mekânlar yaratabilirsiniz.

Bahçe Oturma Gruplarıyla Konforu Yaşayın
addresistanbul’da yer alan Casa Mobilya'nın bahçe oturma grupları, dış mekanlar için metal ve tik ağacı karışımı modern tasarımları ve farklı hava koşullarına dayanıklılıklarıyla dikkat çekiyorlar.

Rengarenk, şık yastıklar ile renklenin
addresistanbul’da yer alan Konak Mobilya’nın markalarından biri olan Kettal, yazın tüm renklerini evlerine ve bahçelerine taşımayı sevenlere rengârenk ürünleriyle enerji veriyor. 1966 yılında kurulan Kettal, günümüzde Patricia Urquiola, Jasper Morrison, Rodolfo Dordoni, Ronan ve Erwan Bouroullec gibi tasarım dünyasından uluslararası isimle çalışıyor.

Modern ve özgün tasarımlar
Göz alıcı, özgün tasarımları ile dikkat çeken Moroso, modern çizgileri evine taşımak isteyenler için ideal. Her zevke hitap eden modellerinde şıklık ve konforun en renkli halini sunan Moroso, sıra dışı ve renkli olmayı sevenlerin tercihi oluyor.

Yemek alanlarına şık dokunuşlar
Seçkin dünya markalarını bir araya getiren Decorise, bahçe mobilya takımlarının işlevselliği ve fonksiyonelliğiyle göz dolduruyor. Modern bir dokunuş ile yorumladığı masa ve sandalye seçenekleri ile iç ve dış mekânlarında fark yaratmak isteyenleri addresistanbul’da bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT