Lazzoni Mobilya’dan Evinizi Modern Kılan Yeni Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lazzoni Mobilya’dan Evinizi Modern Kılan Yeni Tasarımlar

Tarihler: 22 Kasım 2012 Perşembe ~ 22 Ocak 2013 Salı

Firma: Lazzoni Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2012 ~ Oca 22, 2013

Kalabalık aile yemekleri, arkadaş toplantıları, özel günler ve keyifli sohbetlerle dolu saatlerde pay sahibi olmak isteyen Lazzoni, cam ve ahşap olmak üzere iki yeni masa tasarımıyla dikkat çekiyor.

Doğanın bizlere sunduğu gizemlerden biri olan kuvarz kumu, usta eller tarafından işlenerek cama dönüşüyor. Cam, saklama kaplarından, cam elyafına kadar geniş bir yelpazede, saydam yapısı ve ışıltılısı ile olduğu kadar, hijyenik olduğu içinde, bir çok farklı alanda kullanılıyor. Bu sıradışı tasarımda, Lazzoni, ileri teknoloji kullanarak temperli camları adeta ölümsüzleştirip, parlak siyah lake ile tamamlıyor. Benzersiz bir ihtişamla, 2013 koleksiyonunda kendine yer bulan bu ürünler, kışkırtıcı cazibeleri ile örtüşen keskin hatları içinde oluşan ışık oyunları ile farklı olmayı sevenlerin karşısına hoş bir alternatif olarak çıkıyor.

Camın dekoratif yapısı ve parıltısı yerine, ahşabın sıcak dokusu ve dokunuşunu tercih edenlere yönelik, işlevsel olduğu kadar şık, farklı ve şaşırtıcı bir masa daha sunan Lazzoni, bu iki yeni masa ile evlerin baş köşesinde yer alacağa benziyor.

Işıltısı ile adeta kulağınıza gizemli sözler fısıldayan bir tasarım
Modern çizgilerden hoşlanan ama klasik dokudan da vazgeçemeyenler için tasarlanan bu model, yansımalar dünyasına açık bir davet gibi duruyor. Cam ve parlak lakenin mükemmel uyumundan doğan ritm, masanın ayaklarının verevli yapısından akarak, evin her köşesine yayılıyor.

15 mm kalınlığında siyah özel kesim temperli camdan oluşan üst tabla, her mekana ve beğeniye uygun olacak şekilde dikdörtgen ve kare kesim olarak üretiliyor. Lazzoni, camın kullanım rahatlığına sahip olmak isteyenlere estetik bir alternatif olarak sunulan bu masaya eşlik edecek sehpa ve konsol gibi ürünlerin de, yakın bir zamanda kataloğunda yer alacağının müjdesini veriyor.

Ahşabın Dokusu ve Modern Çizgilerin Birleşiminden Doğan Sinerji
Özellikle yeni evlenecek olan çiftler, mobilya alırken, estetiğin yanı sıra, işlevselliği de göz önünde bulundurarak seçim yapıyor. Lazzoni tasarımcıları da, kullanımı basit, akılcı tasarımıyla dikkat çeken, dışarıdan bakıldığında görünmeyen mekanizması ile güvenli, masanın iki ucundaki kanatları açıldığında ise 12 kişiyi ağırlayabilecek bir masaya dönüşen görkemli bir ürün sunuyor. Alışılagelmiş tasarımların aksine, masanın orta bölümü sabit kalıp, uç kısımları açıldığı için, üzerindekileri toplamaya bile gerek kalmadan kullanım alanı arttırılabiliyor. Bu da firmanın hayatı kolaylaştıracak ince detaylara ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

Üst tablası sabit, kenarları biraz daha yumuşatılmış bir başka modeli de tüketicilerin beğenisine sunan Lazzoni, özel tasarlattığı maple, ceviz ve füme dokusuna ek olarak, markayı diğerlerinden farklı kılan, lake boya uygulamasındaki renklerin de seçenekler arasında olduğunu belirtiyor.

Lazzoni Farkıyla Lake Boya Uygulaması
Renk ve parlaklıkları Lazzoni'ye has, özel işlemlerden geçerek hazırlanan boyalar, uzman kimyagerler tarafından hazırlanıp, Ankara’daki fabrikada özel kabinler içerisinde uygulanıyor.

Dünya standartlarındaki test ve kontrolleri bünyesinde gerçekleştiren Lazzoni, UV teknolojisini de kullanarak lake uygulamasının doygun, parlak, aşınmaya dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Tasarımdaki gücünü, üretim kalitesi ile birleştiren marka, sıra dışı ve işlevsel ürünler üretip, bunları Lazzoni güvencesiyle sunarak, tüketicisi ile arasında oluşan bağı güçlendirmeyi hedefliyor. Yurtiçinde ve yurtdışında belirli merkezlerde, tek bir telefon ile Satış Sonrası Hizmetlere (SSH) ulaşıp, garanti süresinin bitiminden yıllar sonra bile, müşterilerinin yanında yer alarak, sektörde istikrarlı bir şekilde fark yaratmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT