LC Waikiki İlkbahar 2013 Kadın Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki İlkbahar 2013 Kadın Koleksiyonu

Tarihler: 06 Mart 2013 Çarşamba ~ 05 Mayıs 2013 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2013 ~ May 5, 2013

LC Waikiki ile Bahar Trendlerine Genel Bakış
Baharın gelişi tüm doğa tarafından kutlanıyor. Doğa, birbirinden farklı renklerde kendini gösterirken, güneş gökyüzünden biraz daha dik bakıyor. Şehirlerin sokaklarında renkler yavaş yavaş yerini almaya başlıyor. Renkler; mutluluk ve yenilenmeyi stillere getirirken, LC Waikiki tasarım ofisinde de bahar heyecanı yaşanıyor. Sezonun öne çıkan parçaları tek tek belirleniyor, ortaya çıkan çizimler modanın modern izlerini takip ediyor. LC Waikiki İlkbahar 2013 Kadın çizgileri, tasarımcıların elinde baharın tüm renklerini karşılamak için hazırlanıyor. Sezonun öne çıkan renkleri ise özel bir mesaj veriyor: Daha Fazla Renk, Daha Fazla Bahar: Hoş geldin Coral! Tasarımlarda renkli pantolonlar yine ön plandayken, canlı ve pastel tonların etkisi sizi sarıyor. LC Waikiki İlkbahar renk paletinde; coral renklerle birlikte parlak renklerin etkisi de koleksiyonda yoğun bir şekilde hissediliyor. Floral desenler ve parlak renklerin harmanlanması ile oluşan ekoseler İlkbahar Koleksiyonu’nda kendini fark ettirecek detaylar olarak karşımıza çıkıyor. Baskın renk siyahın nötr renklerle birleşimi sonucu ortaya çıkan etki, özel doku ve desenler ile zenginleşiyor. Leopar desenin farklı formlarının yorumlandığı black-neutral renkler ise asil bir stil yaratmak isteyenlerin yardımına yetişiyor.

Parlak renklerin hakim olduğu bahar trendlerinde; yeşil ve mavinin bahara has özel uyumunu hissedecek, şıklığın detaylarla nasıl zenginleştiğine tanık olacaksınız. Kolay kullanımı ve yarattığı sevimli stil etkisi ile vazgeçilmez olan babetler, bu ilkbaharda da zirvede olacak. Bu şık babetlere, LC Waikiki Kadın Koleksiyonu’nda bu bahar dolgu topuk sandaletler eşlik ediyor. İnce metal aksesuarlı şık şallar ise adeta tek başına tüm dikkatleri üzerine çekiyor! Şıklığın vazgeçilmez teması clutch çantaları, bu sezon elinizden düşürmeyeceksiniz!

Çizgi Dışı, Şehirli ve Modern: Grafik Akımı
İlkbahar Koleksiyonları’nda göz alıcı bir trend LC Waikiki Workwear Koleksiyonu’nda yerini alıyor. Grafik desenler, sezonun en vazgeçilmez parçaları olmaya aday gözüküyor. Kalın grafik çizgiler, fildişi ve siyah çizgilerin estetik detayları göze çarpıyor. Bu tasarımlarda, mors alfabesinin kodlarını bir bir çözerken, eğlenceli desenlerin içinde de kaybolacaksınız! Sade parçalarla kombinlendiğinde göz alıcı stiller yaratan grafik desenler, 2013 baharında da iddiasını gösterecek. Ofis stilleri için özel olarak hazırlanan kalem etekler, desenli gömlekler ve sıra dışı blazer ceketler ile siz de tarzınızı baharın geometrik etkisine teslim edeceksiniz.

Güney İngiltere’nin Uçuk Mavisi: St. Ives
Güney İngiltere’nin entelektüel altyapısı ile bezenmiş sahillerinde romantik ve eğlenceli bir stili hayal edin… LC Waikiki İlkbahar Koleksiyonu’nda yer alan derin V yakalı sweatshirtler, renkli denim pantolonlar, nerede olursanız olun, size St. Ives sahillerinde dolaşıyor hissini verecek. Old English çiçek baskılar ile vintage etkisi yaratan tasarımlar, sezonun öne çıkan deseni puantiyeyi de aralarına alıyor ve adeta bir desen karnavalı yaşatıyor. Ekose desenin etkisi ile kolej etkisinden çıkmayan İngiliz tarzı, 2013 baharında LC Waikiki ile pembelere bürünüyor. Koleksiyonun öne çıkan renkleri pembenin her tonunu içerirken, mavinin ağırlığı etkisini koruyor. Keyifli sokak gezilerinizde spor tarzınızı şık parçalarla kombinleyeceğiniz bu rahat koleksiyonda, kontrast kombinler ile baharın tüm renklerini üzerinizde taşıyacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT