Lego® Boost ile Lego® Parçalarına Hayat Kat!

Lego® Boost ile Lego® Parçalarına Hayat Kat!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lego® Boost ile Lego® Parçalarına Hayat Kat!

Tarihler: 21 Şubat 2018 Çarşamba ~ 21 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Lego

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2018 ~ Nis 21, 2018

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, LEGO®’nun yeni ürünü LEGO® BOOST Yaratıcı Alet Çantası’nın deneyimleneceği sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. LEGOLAND® Discovery Centre Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan’ın rehberliğinde, 7-12 yaş arası çocuklar için düzenlenen etkinlikte, çanta içerisindeki Robot Vernie, Kedi Frankie, Auto Builder, Guitar 4000 ve Multi Tooled Rover 4 basit kodlama yöntemleriyle hayat kazanıyor.

LEGO® BOOST Yaratıcı Alet Çantası, gelişmiş donanım ve yazılım teknolojisiyle LEGO® oyun deneyimini unutulmaz bir hale getiriyor. 24 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan atölye çalışmalarında çocuklar LEGO® BOOST Yaratıcı Alet Çantası ile tanışırken, sahip olduğu hareket, renk, mesafe algılayıcıları ve motor sistemi ile yepyeni LEGO® modellerini inşa edebilecek, basit ve görsel tabanlı kodlama komutlarıyla LEGO® yapımlarına hayat verecek.

Çocuklar için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunmayı misyon edinen LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklara kişisel robot arkadaşları Vernie the Robot, evcil hayvanları Frankie the Cat, LEGO® modelleri inşa etmelerini sağlayan Auto Builder, şarkı çalıp melodi oluşturabilecekleri Guitar 4000 ve heyecanlı aktiviteler için çetin bir araç yaratabilecekleri Multi Tooled Rover 4 ile LEGO® oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyacakları bu etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

LEGO® tarafından düzenlenen, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un ev sahipliğinde ve Türkiye Model Uzmanı Deniz Can Doğan'ın rehberliğinde gerçekleşecek etkinlikte, 7-12 yaş arası çocuklar 40 dakikalık seanslar boyunca eğlenirken yaratıcılıklarını da sınayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT