Levi’s 501’De Stretch Yeniliği

Levi’s 501’De Stretch Yeniliği

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levi’s 501’De Stretch Yeniliği

Tarihler: 07 Kasım 2016 Pazartesi ~ 07 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Levi's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2016 ~ Oca 7, 2017

Zamansız şıklığın sembolü Levi’s®, ikonik ürünü 501®’i yeniledi. Tasarım ekibi, 2016 sonbaharında kumaş üreticileri ve atölyelerle işbirliği yaparak, orijinal “Shink-To-Fit” kumaşının tüm özelliklerini taşıyan tescilli 501®’e esneme özelliği kattı.

140 yıldır jean modasına yön veren Levi’s®, tarzı ve mirasıyla jean ruhunu yaşatmaya devam ediyor. İkonik markanın tescilli “Shrink-To-Fit” kumaşı ise bugüne dek değişmeden kaldı ve 501® ve 501CT®’nin yegâne kumaşı oldu.

Bu sonbahar Levi’s®, 501® ve 501CT®’de yeniliğe giderek, ilk kez esneme özelliği uyguluyor. Yeni jean’lerde orijinalliğin DNA’sı ve bütünlüğü korunurken Levi’s® mirası yenilikle bütünleşiyor.

Orijinal 501® “Shrink-To-Fit” kumaşı, benzersiz yapısı ve daralma özelliği nedeniyle fit bir görünüme sahip. Bundan önce esnek (stretch) kumaş, pamuklu emsallerinin verdiği görünümünü sağlayamazken Levi’s® tasarım ekibi yeni stretch kumaşın Levi’s® estetiğini yansıtması konusunda başarılı oldu. Sonuçta “Shrink-To-Fit” kumaşlı, pek çok 501® tutkununun seveceği özgün bir jean ortaya çıktı. Levi’s® tasarım ekibinden Jonathan Cheung, “Elinize bir çift jean aldığınızda stretch olduklarını anlamıyorsunuz, yalnızca bir çift 501® görüyorsunuz. Bu bizim için çok önemli. Teknolojiyi görünmez kılmak istedik. İlk anda göze çarpmıyor ama denediğinizde farkı hissediyorsunuz” dedi.

Evrenselliğin ve bireyselliğin sembolü, kişisel tarzı yansıtan 501®, nesilden nesile dünyamızı şekillendiren ikonik isimler tarafından giyildi. Yeni 501® “Shrink-To-Fit” stretch, denimdeki hareket ve konforu artırırken, aynı zamanda markanın sahip olduğu ikonik mirasla kuşatıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT