Lezita’dan Yılbaşına Özel Çam Ağacı Nugget

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lezita’dan Yılbaşına Özel Çam Ağacı Nugget

Tarihler: 26 Aralık 2012 Çarşamba ~ 04 Ocak 2013 Cuma

Firma: Lezita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2012 ~ Oca 4, 2013

“Hayatın Lezzeti” sloganıyla hayata lezzet katan marka Lezita, yeni yıla sayılı günler kala tüketicilerine bir sürpriz yaparak, çam ağacı şeklinde Nugget üretti. Lezita çam ağacı Nugget’lar, 2 Ocak 2013 tarihine kadar Migros, Tansaş, 5M ve Migros Jet mağazalarının raflarını süsleyecek.

Lezita Pratik Şef Ailesi’nin bir üyesi olan Lezita Nugget, yılbaşına özel olarak çam ağacı şekline büründü, Migros, Tansaş, 5M ve Migros Jet mağazalarının raflarında yerini aldı. Sınırlı sayıda üretilen ve 2 Ocak 2013 tarihine kadar raflarda kalacak olan Lezita çam ağacı Nugget’lar, sevdiklerinizle birlikte paylaştığınız en lezzetli sofralara eşlik ediyor.

%100 Piliç göğüs etinden üretilen Lezita çam ağacı Nugget, hiçbir katkı maddesi içermiyor, özel baharatlar ile lezzetlendiriliyor. Bu özel ve nefis karışım, çıtır kaplaması ile kaplanarak kızartılıyor. Yılbaşına özel çam ağacı şeklini alması için özel kalıplardan geçirilen Lezita Nugget, kesildiğinde ortaya çıkan bembeyaz göğüs eti ile damaklarda enfes bir lezzet bırakıyor. 240 gramlık özel Pratik Şef paketinde satışa sunulan Lezita çam ağacı Nugget’ın raf satış fiyatı ise sadece 2,79 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT