Liu Jo, Peş Peşe Açtığı Mağazalarla Büyümeye Devam Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Liu Jo, Peş Peşe Açtığı Mağazalarla Büyümeye Devam Ediyor!

Tarihler: 07 Eylül 2015 Pazartesi ~ 07 Kasım 2015 Cumartesi

Firma: Liu Jo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2015 ~ Kas 7, 2015

Şehirli ve zarif kadının silüetini belirleyen İtalyan marka Liu Jo, Türkiye'deki satış noktalarını artırmaya devam ediyor. 2013 yılında giriş yaptığı Türkiye pazarında beş farklı noktada yer alan Liu Jo, aynı hafta açtığı iki mağaza ile İstanbul’da sevenleriyle buluşuyor.

90'lı yılların ortasında, Marchi kardeşlerin triko koleksiyonuyla doğan ve 2000 yılından beri kendine ait mağazalarıyla İtalya'da ve dünyada müşterileriyle buluşan Liu Jo, Türkiye’deki mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Liu Jo, bu kez İstanbul’da modanın kalbinin attığı semt Nişantaşı’ndaki City’s AVM ve Ataşehir'i moda ile buluşturan Palladium AVM’de kapılarını açtı.

Üstün İtalyan el işçiliği ve tarzını, kumaşlarda kullanılan gelişmiş teknoloji ve yaratıcılıkla birleştiren Liu Jo; ilhamını hem doğudan hem batıdan alarak sofistike İtalyan stilini güncel trendlerle harmanlıyor.

http://vepagroup.com/liuJo/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT