L’occitane’dan Yaşlanma Karşıtı Yepyeni Bir Ürün

L’occitane’dan Yaşlanma Karşıtı Yepyeni Bir Ürün

Alışveriş Alışveriş Rehberi L’occitane’dan Yaşlanma Karşıtı Yepyeni Bir Ürün

Tarihler: 28 Kasım 2016 Pazartesi ~ 28 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: L’occıtane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2016 ~ Oca 28, 2017

Divine Harmony’ de, yaşlanma karşıtı iki içeriğin yenileme gücü mükemmel bir şekilde bir araya getirilir. Divine Harmony Cream bizi toprak, mersin çiçeği, ölmez otu ve misk kokuları ile saran Akdenizin temiz suları ile çevrili canlandırıcı Güzellik Adasını götürür. Kremin dokusu cilt gibi yumuşak ve incedir. Cilt hızla aktif içeriklerini emer.

Jania Rubens özü, ürün cilde temas ettiğinde cildi rahatlatır ve nemlendirir. Sonrasında ürün aktifleşir, kremden yumuşak yağ bir yapıya dönüşerek lipofil aktif içeriklerin cilt tarafından emilmesini sağlar, özellikle Immortelle Millesimee, mersin çiçeği, ketencik, çuha ve hodan esansiyel yağları gibi. Yüzdeki uyumun 3 öncüsü olan; mimik çizgilerini yumuşatır, yüzdeki dolgunluğu dengeler ve ışıltıyı arttırır.

DIVINE HARMONY CREAM 50 ML FİYAT: 631 TL

DIVINE HARMONY CREAM 50 ML REFILL FİYAT: 538 TL

DIVINE HARMONY SERUM

IMMORTELLE MILLÉSIMÉE’ NİN 5.000 MİKRO DAMLASI

Immortelle Millesimee 5.000 damlasını Jania Rubens ile zenginleştirilerek yüz kontürü ve dolgunluğu üzerinde etkili su bazlı bir jel hayal edin. Süper ince bir zarla kaplı özel üretim birbirinin benzeri ufacık kapsüllere konarak korunan aktif içeriklerin karışımını hayal edin. Ve tüm bu özel içerikler ciltteki uyumu yeniden yaratmak ve cilde etki etmek için uygun zamanı bekliyorlar. Laboratuarlarımız da Divine Harmony Serum’un her mikro damlası başka aktif içerikler ile de birleştirilir. Immortelle Millesimee esansiyel yağı ile birlikte mersin ketencik, çuha çiçeği ve hodan esansiyel yağlarıda içerir.

Ürünün her kullanımında deniz toprakla bütünleşir. Mikro damlalar ciltte en ufak iz bırakmadan dağılır. Jania Rubens ve Immortelle bir araya gelerek cilde karışır. Bu ince yapıdaki serumun aktif içerikleri ile beraber cilt tarafından emilir. En inatçı kırışıklıkları yumuşatıp, cilde gençlik dolgunluğunu kazandırarak parmak uçları ile yüzü bir heykel gibi yeniden şekillendirir.

DIVINE HARMONY SERUM 30 ML FİYAT: 687 TL

DIVINE HARMONY SERUM 30 ML REFILL FIYAT: 583 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT