Love Serisi Aşk’la Devam Ediyor

Love Serisi Aşk’la Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Love Serisi Aşk’la Devam Ediyor

Tarihler: 05 Eylül 2016 Pazartesi ~ 05 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Aydın Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2016 ~ Kas 5, 2016

Sade, basit ama kaliteli. İddiasız, rahat ama karizmatik. Nostaljik kadrana modern dokunuşlar.

Günümüz gençlerin “rahat ama tarz” moda anlayışı klasik kadranının asaleti ve en sevilen renklerin ışıltısıyla saatin prensi LoveWatch’ta bir araya geldi. Geçen zamana nostaljik bakmak ama rahat olmak isteyenler “LoveWatch” diyor. Üstelik hem erkek hem de bayan modelleriyle...

Klasik bir kadranı hafif ve renkli “nato bantlarla” birleştiren LoveWatch, klasik ve spor saati bir bünyede topladı. Net anlaşılır kadranının renkleri hem kadın, hem de erkek modellerini “dikkat çeker” hale getirdi.İstediğiniz zaman değişebilen ve o günkü renginize ayak uyduran “Nato Bantlar” sayesinde LoveWatch saatler hem şık bir gece kıyafetiyle, hem de bir Pazar yürüyüşü kostümüyle kullanılabilecek şık bir detay haline geliyor.

Tek bir saat alarak onlarca saate sahip olmanızı sağlayan LoveWatch’ın baktığınızda net şekilde gördüğünüz kadranına dokunmadan sadece kordonlarını değiştirerek yeni bir saat hissi yaşamanız mümkün.

Günlük kullanım için nato kordonların rahatlığının yanı sıra deri kordonuyla da şık davetlerin asilzadesi olacak “LoveWatch” her yaştan, her zevke hitap edebiliyor.

Son dönemde dünyada hızla yayılan “bukalemun aksesuar” modasını Türkiye’ye getiren LoveWatch, tek bir saatle birçok saate sahip olma imkânı veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT