Marks & Spencer’dan Anneler Günü’ne Özel Seçkin ve Şık Hediye Önerileri

Marks & Spencer’dan Anneler Günü’ne Özel Seçkin ve Şık Hediye Önerileri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Marks & Spencer’dan Anneler Günü’ne Özel Seçkin ve Şık Hediye Önerileri

Tarihler: 19 Nisan 2017 Çarşamba ~ 19 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Marks & Spencer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2017 ~ Haz 19, 2017

Hem stil ve kalitenin adresi hem de modern annelerin favorisi Marks & Spencer, bu yıl yine birbirinden zengin hediye alternatifleri sunuyor. Her yaşa, her zevke ve her ihtiyaca cevap veren zengin koleksiyonlarıyla alışveriş deneyimini farklı kılan Marks & Spencer, baş tacımız annelerin Anneler Günü’nü kutluyor.

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, Anneler Günü için seçkin ve şık hediye alternatifleri sunuyor. Pastel renkler, göz alıcı desenler ve zengin dokulara sahip ürünleriyle Marks & Spencer İlkbahar – Yaz koleksiyonundan annelerimizin çok seveceği bir hediye seçmek mümkün.

Bahar aylarının vazgeçilmezi rengarenk hırkalar, hem desenli hem de pastel renklere sahip üst giyim ürünleri, sezonun trendi kol ve bel detaylarıyla dikkat çeken bluzlar, çiçekli ve çizgili desenleriyle modern duruşa sahip elbiseler, Marks & Spencer mağazalarında hediye paketlerine girmek üzere anneleri bekliyor.

Anneler Günü’nde bizi kendisinden çok düşünen annelerimizin şıklığı ve rahatlığı için aynı çatı altında birbirinden cazip hediye alternatifleri sunan Marks & Spencer’da ısınan havalarda annelerin çok tercih ettiği koton ve keten şortların yanı sıra, etek ve pantolon seçeneklerini de bulmak mümkün. Özellikle pantolonlarının şık kesimleri ve tarzlarıyla iddialı olan Marks & Spencer’da günlük denim modellerinin yanı sıra farklı modellerdeki pantolonları da bulmak mümkün. Bu yıl annelere şıklığı ve konforu aynı anda hediye edebileceğiniz cazip önerilerle dolu Marks & Spencer dünyasını ziyaret etmeden, hediye seçmeyin.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT