Maxi-Cosi Oto Koltuklarına Büyük Onur!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Maxi-Cosi Oto Koltuklarına Büyük Onur!

Tarihler: 12 Ağustos 2015 Çarşamba ~ 12 Ekim 2015 Pazartesi

Firma: Maxi-Cosi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2015 ~ Eki 12, 2015

Oto güvenlik koltuğunda dünyanın lider markası Maxi-Cosi, 360 derece dönebilen AxissFix oto güvenlik koltuğuyla tasarım dünyasının Oscar’ı olarak bilinen Red Dot tasarım ödülüne layık görüldü.

i-Size onaylı 360 derece dönebilen ilk ve tek oto güvenlik koltuğu AxissFix ile çocuk güvenliği konusunda önemli bir yeniliğe daha imza atan Maxi-Cosi’nin başarısı en prestijli uluslararası tasarım ödülü Red Dot ile yeniden tescillendi.

Bu yıl 60. yılını kutlayan Red Dot ödüllerine sahip olabilmek için 56 ülkeden 4928 farklı ürün, her biri konusunda uzman 38 kişilik jürinin karşısına çıktı. Tasarım dalında kazandığı ödül ile Maxi-Cosi hep en iyiye ulaşmak için yaptığı ar-ge ve inovasyon yatırımlarının meyvesini almış oldu. Maxi-Cosi daha önce Tobi oto güvenlik koltuğu ile de Red Dot ödülünü elde etmişti.

Red Dot adayları yenilikçilik, sağlamlık, kalite ve işlevsellik gibi kriterlere göre değerlendiriliyor. Yüksek kalite standartlarıyla üretilen, hem sürüş yönüne hem de sürüş yönü tersine dönük seyahat olanağı sağlayan ve çocukla beraber büyüyerek dört aylıktan yaklaşık dört yaşına kadar kullanılabilen AxissFix, üstün özellikleriyle benzerlerinin arasından sıyrılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT