Merakla Beklenen Hot Now Sezon 4, Başladı…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Merakla Beklenen Hot Now Sezon 4, Başladı…

Tarihler: 21 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 21 Eylül 2014 Pazar

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2014 ~ Eyl 21, 2014

Sephora Güzellik Editörleri son zamanların en gözde 4 makyaj ürününü sizler için seçti…

Yazın göz makyajındn vazgeçmek istemeyen kadınlar için Lancome yarı kalıcı ‘Cils Tint’maskara, hem allık hem de ruj olarak kullanılabilen Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush, tırnak sanatını kolay yapmanızı sağlayan ‘Akıllı Roller’ ve ayağınızdaki ojeleri kolayca çıkarmanızı sağlayan’Exspress Nail Polish Remover for Feet’ HOT NOW 4 ürünleri olarak belirlendi.

Sephora Smart Roller (Tırnak Şablonları)

Bu yeni tırnak şablonları, nail art deneyenlere ya da bütün oje severlere öneriliyor. Yapışkan şablon aplikatörü ile kadınlar hayallerindeki manikürü yaratıyor. İlk adım da seçtiğiniz ojeyi sürün ve sonra sürdüğünüz oje kuruyunca şablonu tırnağınızın üstüne yerleştirin ve başka bir renkte oje uygulayın. Daha sonra deseni meydana çıkarması için şablonu tırnağınızdan kaldırın. Eller ve ayaklar için nail art hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı!

Uzman Görüşü: "Sticker şeklindeki desen şablonları ile nail art yapmak artık çok kolay! Dahası, bu sezonun trendi “yıldız desenini” de içeriyor!"
Fiyat: 29.90 TL

Lancôme – Cils Tint Mascara (Yarı Kalıcı Rimel)

Su geçirmez makyajın çok da hayranı olmayan ama havuz başında ceylan gözleri gibi görünen gözlerinden vazgeçmek istemeyen kadınlar için Lancôme yeni bir dost icat etti! Gözleri vurgulamak için sunulan yarı-kalıcı rimel kirpikleri 72 saate kadar kümelenmeden siyah renkte parlatıyor. Ayrıca zenginleştirilmiş formülüyle kirpikleri besleyip, yeniden yapılandırır ve güçlendirir.

Uzman Görüşü: "Kirpikler için makyaj rutininin boşluğunu, kümelenme yapmadan dolduran büyülü bir ürün."
Fiyat: 82 TL.

Sephora Express Nail Polish Remover For Feet – (Ayaklar İçin Oje Çıkarıcı)

Uzun ve sabırlı bir bekleyiş sonrasında ayak tırnakları için tasarlanmış bir oje çıkarıcısı! Bu ürün ile artık sıraya dizilmiş pamuklara gerek yok. Çok iyi tasarlanmış bu ürünle yapmanız gereken sadece kavanozu kuvvetlice çalkalamak ve asetonu emmiş olan köpük kapağı ojeli tırnaklarınız da gezdirmek.

Uzman Görüşü: "Bu inovatifürün ile el tırnaklarından sonra sıra ayak tırnaklarındaki ojeleri çıkarmaya geldi!"
Fiyat: 24,90 TL.

Yves Saint Laurent- Baby Doll Kiss & Blush

En iyi güzellik görünümünü yanaklar ve dudaklar için olan ikisi bir arada makyaj ürünü Baby Doll Kiss & Blush by Yves Saint Laurent ile bulduk. Mükemmel ışıltı ve kusursuz etkiyi yakalamak için ürünü önce elmacık kemiklerinize dokundurun ve parmağınızla yayın. Daha sonra dudağınızın ortasına uygulayın ve kullanışlı köpük aplikatör ile dağıtın.<7p>

Uzman Görüşü: Bu akıllı ve çekici ürünü çok seviyoruz, siz de deneyince seveceksiniz. "
Fiyat: 110 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT