Michael Kors ‚Lexington‘ Modeli ile Zarafeti Bileğinize Taşıyor

Michael Kors ‚Lexington‘ Modeli ile Zarafeti Bileğinize Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Michael Kors ‚Lexington‘ Modeli ile Zarafeti Bileğinize Taşıyor

Tarihler: 07 Mart 2024 Perşembe ~ 07 Haziran 2024 Cuma

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2024 ~ Haz 7, 2024

Sofistike, göz alıcı ve modern tasarımlarıyla lüks moda anlayışına kendi çizgisini getiren Michael Kors’un “Lexington” model saati, Saat&Saat mağazalarında.

Saat dünyasının ayrıcalıklı markası Michael Kors, lüks deneyimler sunmaya devam ediyor. Yaratıcılığın farklı formlarda hayat bulduğu saat modelleriyle göz alıcı bir tasarım vaat eden Michael Kors’un “Lexington” modeli, Saat&Saat mağazalarında ve saatvesaat.com.tr'de kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Michael Kors ‘Lexington‘, 26 mm’lik gold kasası ve taşlı indeksleriyle dikkat çekiyor. Aytaşlarıyla süslenmiş gece mavisi kadranını tamamlayan, üç kollu göstergesi ile gizemli ve gösterişli bir stil sunan bu model, bilekte zarif bir aksesuara dönüşüyor.

Şıklığından ödün vermeyenler için vazgeçilmezler arasına girecek Michael Kors'un Lexington modeline, Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT