Mobilyada Büyük Sonbahar İndirimi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mobilyada Büyük Sonbahar İndirimi!

Tarihler: 02 Ekim 2012 Salı ~ 30 Kasım 2012 Cuma

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2012 ~ Kas 30, 2012

“Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta” Evgör Mobilya, “Avantajlı Sonbahar” kampanyası düzenliyor…

Evgör Mobilya, 01 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile köşe takımları, oturma grupları, yatak odası ve yemek odası takımlarını %50’ye varan indirimlerle satışa sunuyor. Kampanya dahilinde fiyatı yarıya düşen ürünler firmanın online mağazası www.evgor.com.tr adresindeki “Avantajlı Sonbahar” bölümünde yer alıyor. Ayrıca koleksiyonundaki pek çok üründe %20 – 25 oranında sonbahar indirimi uygulayan Evgör Mobilya, alışverişlerini peşin yapan müşterilerine ekstra %8 fiyat avantajı da sağlıyor.

Özellikle yuva kurmayı planlayanlar için önemli bir fırsat olan sonbahar kampanyasında, evlenecek çiftler, mobilyalarını indirimli olarak bugünden satın alıp dilerlerse düğün zamanlarına kadar Evgör Mobilya’nın “Emanet Sistemine” bırakabiliyor. Üstelik bu hizmet için herhangi bir ek ücret ödemek de gerekmiyor.

Yeni evlenenlerin ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, sayıları 170 bini aşan sosyal medya takipçilerinin talebi üzerine, yıl boyunca en çok ilgi çeken yemek odası, yatak odası, oturma grubu ve köşe takımı modellerinde %50’yi bulan indirimler gerçekleştiriyor. 01 Ekim – 01 Kasım 2012 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya, yeni mobilya almak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. “Avantajlı Sonbahar” kampanyasında örneğin Saray Avangarde Yatak Odası Takımı 6.580 TL yerine 3.290 TL’ye, Ecem Köşe Takımı 4.580 TL yerine 2.290 TL’ye, Alara Modern Yemek Odası Takımı 5.000 TL yerine 2.500’TL’ye, Glory Koltuk Takımı 5.340 TL yerine 2.670 TL’ye satılıyor.

İstanbul’da Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veren EVGÖR Mobilya, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye’nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www.evgor.com.tr adresinden de ülke geneline ve yurt dışına satış gerçekleştiriyor. Yurt içinde her noktaya ücretsiz teslimat yapan EVGÖR’ün “Avantajlı Sonbahar” kampanyası hakkında detaylı bilgi için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da firmanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT