Mutfaklar için Muhteşem Yenilik

Mutfaklar için Muhteşem Yenilik

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutfaklar için Muhteşem Yenilik

Tarihler: 05 Aralık 2017 Salı ~ 05 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2017 ~ Şub 5, 2018

Zarif, estetik ve benzersiz tasarımları ile sofralarda fark yaratan Karaca, 7 farklı pratik kullanım fonksiyonlu yeni “Prochef 010” mutfak şefi ile mutfaklarınızda devrim yaratıyor.

Karaca; mutfağınızın ihtiyaçları için hayata geçirdiği ürünlere bir yenisini daha ekledi. Karaca’nın 7 fonksiyonu birleştiren ve mutfakta büyük kolaylık sağlayan ürünü Prochef; pratik kullanım özelliğiyle mutfaklarınızın vazgeçilmezi oluyor.

Prochef; narenciye sıkacağı, rendeleme, blender, parçalama, hamur yoğurma, mikser ve kıyma çekme özelliklerini bir arada sunuyor. Özellikle hamur yoğurma ve kıyma çekme fonksiyonları, Prochef’in diğer ürünlerden farkını ortaya koyarken, şık tasarımı, ergonomik ve rahat kullanım özellikleri ile de göz dolduruyor. Prochef, bütünsel şıklığı ile Karaca’nın tasarım anlamında eşsiz zarafetini yansıtıyor. Prochef ile mutfakta geçirdiğiniz süreyi daha verimli kullanabilir, sevdikleriniz için birbirinden lezzetli tavuk köftesi, çiğköfte, kek ve ekmek gibi lezzetleri pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Tasarladığı ürünlerle mutfak ve sofra kategorilerinde Karaca hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT