Mutlu Beraberlikler ‘Aşk Halkalarıyla’ Taçlansın…

Mutlu Beraberlikler ‘Aşk Halkalarıyla’ Taçlansın…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutlu Beraberlikler ‘Aşk Halkalarıyla’ Taçlansın…

Tarihler: 11 Ocak 2016 Pazartesi ~ 11 Mart 2016 Cuma

Firma: Lovering

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2016 ~ Mar 11, 2016

Tek yastıkta kocanır ama tek yüzükle ömür geçmez… Yüzüğe göre kıyafet değil, kıyafete göre yüzük kullanma dönemini başlatan Lovering mutlu beraberlikleri “aşk halkalarıyla” taçlandırmak için hizmetinizde.

“Alyansların Efendisi” olarak anılan Lovering’in özellikle kadınların ve erkeklerin hayatlarındaki en anlamlı takıları olan alyanslar sevgililer günü için güzel bir hediye seçeneği.

Şıklığına dikkat eden hanımların modada en büyük sorunlarından biri de pahalı alyanslarına, uygun kıyafetleri bulamamak olmuştur. Ama “çelik devrimi” artık yüzüğe göre kıyafet değil, kıyafete göre yüzük kullanma dönemini başlattı.

Özellikle çalışan çiftlerin büyük ilgisini gören 316L steril çelikten yüzükleriyle alyansta yeni bir dönem başlatan Lovering yaklaşan sevgililer günü ile birlikte yeni modelleriyle vitrinlerdeki yerini aldı.

Bay ve bayanlara özel farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Lovering’in yeni kreasyonun da hem spor hem klasik taşlı modeller dikkat çekiyor.

www.lovering.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT