Mutluluk Bu Kutuların İçinde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutluluk Bu Kutuların İçinde

Tarihler: 17 Ağustos 2015 Pazartesi ~ 17 Ekim 2015 Cumartesi

Firma: Tatlımo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2015 ~ Eki 17, 2015

Tatlımo’nun içi nefis çikolatalarla dolu “Bi Kutu Haz” serisi ile sevdiklerinize özel olduklarını hissettirmeye ne dersiniz? İçinde enfes lezzetler saklayan haz dolu kutular, sevginizi ifade etmenin en tatlı yolu olacak.

Görüntüsüyle büyüleyecek şık hediye kutusu içindeki muhteşem tatlar sevdiklerinizin aklını başından alacak. Beyaz çikolata kaplı üzeri şeker süslemeli çileklerden oluşan “Bi Kutu Haz” ile sevdiklerinize tadını asla unutamayacağı güzel bir sürpriz yapacaksınız. Hem lezzetli, hem hafif, hem de şık bir hediye seçeneği olan Tatlmımo’nun “Bi Kutu Haz” serisi özel günlerinize ayrı bir renk katacak.

Doğum günü, sevgililer günü, iş tebriği ve kutlama gibi özel günlerde Tatlımo’nun 400’e yakın geniş ürün yelpazesi içerisinden seçeceğiniz meyve sepetinden kek sepetine, çikolata şeker sepetinden truffle sepetine kadar lezzetli hediyeler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

www.tatlımo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT