Narpuz Üfleme Cam Serisi ile Evlerinizde Saray Zarafeti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Narpuz Üfleme Cam Serisi ile Evlerinizde Saray Zarafeti

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Narpuz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Ağu 27, 2012

Hayata Dair Zarif Dokunuşlar…

Saraylardan günümüze uzanan zarif şıklık... El yapımı Üfleme Cam eserler, %70’e varan indirimler ve tanıtım fiyatları ile www.narpuz.com’da

narpuz.com’un yeni üfleme cam koleksiyonu tamamen el yapımı ve size özel üretiliyor. Anadolu Selçuklu ve Osmanlı sanatlarının izleri, Beykoz cam ustalarının elinde hayat buluyor ve evlerinize saraylara layık bir zarafet katmaya geliyor.

Osmanlı izlerini taşıyan bu aksesuarlar, Beykoz'un son cam ustalarının el emeği, göz nuru. Eskiden sayıları 3 bine yaklaşan cam atelyeleri ve ustaları bugün 3-5 tane kalmış durumda. Bu ustalardan Yılmaz Usta'nın dediği gibi "Oysa Beykoz da Venedik gibi dünyada camın başkentlerinden biri olabilir..." narpuz.com, dünyada çok değer verilen bu sanatı yaşatmak için sanatçı ustalarımızı sizlerle buluşturuyor.

Selçuklu ve Osmanlı cam sanatının izlerini taşıyan el yapımı bu nadide eserler, isimlerini Osmanlı Saray Sultanlarından alıyor. Gülnar, Nilüfer, Hafsa, Gülbahar, Hürrem gibi isimler alan ve üfleme camdan el emeği ile vücut bulan bu eserler %70’e varan indirimler ve tanıtım fiyatları ile sadece www.narpuz.com’dan satın alınabiliyor.

narpuz.com, üreticilerini büyük bir titizlikle seçmenin yanı sıra kaybolan zanaatleri ve el emeğini desteklemek adına tüm Türkiye’de araştırmalar yaparak belirliyor. Bu amaçla dünya çapında kalan son cam ustalarına ev sahipliği yapan Beykoz ilçesinde cam atelyelerinde bir de belgesel çeken narpuz.com, cam üfleme sanatının kaybolmaması adına gerçekleştirdiği bu sosyal sorumluluk girişimini de linkte değerlendirmelerinize sunuyor. http://www.youtube.com/watch?v=uo0jBV21j10

Toprak ve ateşin şiirsel buluşması; Beykuaz El Yapımı Üfleme Cam Koleksiyonundan Zeliş ise ismini sosyal sorumluluk videomuzda izlediğiniz Yılmaz Usta'nın değerli eşinden alıyor. Videonun öyküsü için ayrıca http://www.narpuz.com/blog/36443/bir-klibin-oykusu.html adresli blog yazısını okuyabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT