Nestlé Nesfit ve Adidas’tan Değişime Davet Eden Kampanya

Nestlé Nesfit ve Adidas’tan Değişime Davet Eden Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nestlé Nesfit ve Adidas’tan Değişime Davet Eden Kampanya

Tarihler: 18 Nisan 2017 Salı ~ 18 Haziran 2017 Pazar

Firma: Adidas - Nestlé Nesfit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2017 ~ Haz 18, 2017

Nestlé Nesfit ile dengeli ve sağlıklı beslenen kadınlar, adidas kampanyasıyla daha fazla hareket etmeye ve değişime davet ediliyor. Kampanya kapsamında her Nesfit paketinde yüzde 25 adidas indirimi sunuluyor.

“Hedef: Pozitif Bir Hayat” yaklaşımıyla kadınları güzel yemeye, güzel düşünmeye ve güzel hareket etmeye davet eden Nestlé Nesfit, adidas işbirliğiyle yeni bir kampanyayı hayata geçirdi.

Nesfit ile dengeli ve sağlıklı beslenen kadınlara güzel hareket etmek için “değişime başlama” çağrısında bulunan ve sosyal medyada #degisimebasliyorum etiketiyle yürütülen kampanya kapsamında tüm Nestlé Nesfit paketlerinde anında yüzde 25 adidas indirimi sunuluyor. Değişime adım atmak isteyenler, online adidas mağazasını ziyaret ederek beğendikleri sezon ürünlerini, paket içerisinde yer alan kodu kullanarak yüzde 25 indirimle satın alabiliyor.

30 Haziran 2017 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında bir de çekiliş düzenleniyor. Nestlé Nesfit paketlerinde yer alan kodu kullanarak çekilişe katılan 100 kişiye online Adidas mağazasında geçerli 250 TL’lik indirim çeki kazanma fırsatı sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT