NetWork ile Stilinizi Zirveye Çıkarın

NetWork ile Stilinizi Zirveye Çıkarın

Alışveriş Alışveriş Rehberi NetWork ile Stilinizi Zirveye Çıkarın

Tarihler: 11 Ocak 2024 Perşembe ~ 11 Nisan 2024 Perşembe

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2024 ~ Nis 11, 2024

Kayak tatillerinde NetWork’ün Limited koleksiyonundaki kaşmir kazaklar, yün kazaklar ve N-Tech koleksiyonunda yer alan sportif şık tasarımlar, fonksiyonellikleriyle zirvede stilinize eşlik etmeye hazır.

Bu kış, kadın ve erkek koleksiyonuyla karşımıza çıkan NetWork’ün fonksiyonelliği ön planda tutan N-Tech tasarımları, kayak tutkunlarını da fazlasıyla mutlu edecek. Limited koleksiyonunda yer alan, her detayın en ince düşünüldüğü modeller, stilinizi kolay ifade etme özgürlüğüyle birlikte soğuktan koruyacak.

Kadın koleksiyonunda yer alan, dağ stilinin en sevilen renkleri sarı, saks mavisi, yeşil, kırmızı renklerden oluşan, gri ve sarı gibi çift renklerle de tasarlanan puffer montlar, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Kapüşon, fermuar ve cep detayları ile modernliği elegan stile dönüştüren montlar, kayakta da size ekstra bir dinamizm katıyor. Montların ve yine puffer yeleklerin içine giyebileceğiniz N-Tech neon balıkçı yaka kazaklar veya farklı renklerdeki kaşmir kazaklar, size tatilinizde sıcak bir kış vaat ediyor. Şömine karşısında veya Apres ski’de tercih edebileceğiniz desenli kalın kazaklar ise stilinizi zirveye taşımaya aday oluyor. Stil tamamlayıcı mum botlar, soğuk hava şartlarına karşı maksimum dayanıklılık sağlarken, bereler, renkli ve desenli atkılar ve deri, yün eldivenler şıklığı ve sıcak dokuları ile ön plana çıkarıyor. Erkek koleksiyonunda yer alan, kapitoneli ve kapüşonlu montlar, sizi sıcak tutarken hafif ve rahat olmalarıyla öne çıkıyor. Hareket özgürlüğünün yanı sıra farklı renk seçenekleri ile hem şıklığı hem de doğayla uyumu sergiliyor. Yan cep fermuarlı eşofman altları ve sweatshirtler dağ aktivitelerinizde rahatlığınızı önemsiyor. Triko kazaklar, özel dokusu ve şıklığıyla, dağ tatilinizin favori parçası haline geliyor. Stil tamamlayıcı postal botlar, deri ve süet modelleri ile tarzınıza sıcaklık ve konfor katıyor. Fonksiyonelliği ve şıklığı bir araya getiren tasarımları ile NetWork, stil sahibi erkeklerin dinamik ruhuna hitap ediyor.

Koleksiyonu yakından incelemek için mağazalara ve NetWork online adresine davetlisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT