Öğrenciler Mutlu Sömestr Anılarını Western Digital ile Depoluyor

Öğrenciler Mutlu Sömestr Anılarını Western Digital ile Depoluyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Öğrenciler Mutlu Sömestr Anılarını Western Digital ile Depoluyor

Tarihler: 19 Ocak 2018 Cuma ~ 19 Mart 2018 Pazartesi

Firma: Western Digital

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2018 ~ Mar 19, 2018

iPhone ve Android akıllı telefonlarına yönelik çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Western Digital, sömestr tatilinin tadını çıkaran öğrencilerin mutlu anılarını depolamak için tercihi olacak.

iPhone için ekstra alan: SanDisk iXpand Flash Drive
16 ile 256 GB arasında değişen kapasite seçeneklerine sahip iXpand Flash Drive, minimal yapısıyla veri depolama için internet yerine alternatif bir çözüm sunarken esnek Lightning ve USB 3.0 girişleriyle iPhone, iPad, Mac ve PC aralarında veri alışverişi gerçekleştirilebiliyor. iXpand Drive uygulaması, iPhone ve İpad kullanıcıları için basit arayüzüyle gelişmiş kullanıcı deneyimleri sunuyor. Kullanıcılarına galerideki verilerinin yanı sıra Facebook ve Instagram gibi sıkça medya paylaşımlarının yapıldığı sosyal medya içeriklerini depolama seçenekleri sunan SanDisk iXpand Flash Drive, iXpand Drive uygulaması üzerinden video izleyebilme imkânı da sağlıyor. Şifreleme yazılımı sayesinde hassas dosyalar gelişmiş bir güvenlikle paylaşılabiliyor. .

Ultra Dual Drive USB Android cihazı ve bilgisayar arasında köprü oluşturuyor
Android cihazlar ve bilgisayarlarla uyumlu Ultra Dual Drive, mikro-USB ve USB 3.0 girişleriyle kullanıcı cihazları arasında köprü oluşturuyor. 16GB’tan başlayarak 256 GB kapasite imkanına kadar çeşitli seçeneklere sahip olan Ultra Dual Drive, Android cihazla bağlantı oluşturduğu anda Google Play Store’dan indirilebilen SanDisk Memory Zone uygulamasıyla uyumlu bir çalışma başlatıyor ve verilerinizi depoluyor. Bilgisayarın USB 3.0 bağlantı noktasında 150 MB/sn.ye varan hızlarda veri aktarımı gerçekleştirilebiliyor. .

WD My Cloud Home ile veriler her an her yerden depolanabiliyor
Evlerdeki wi-fi ağıyla bağlantılı olarak çalışan My Cloud Home, bütün dijital içerikleri ve verileri ev konforunda depolamaya olanak sağlıyor. Akıllı telefon, tablet, masaüstü ya da dizüstü cihazınız My Cloud Home ile entegre edildiği zaman veriler otomatik olarak depolanıyor; ayrıca, içinde barındırdığı çift SSD ve yazılım sayesinde veri yedeklemesi de yapabiliyor. Böylece verilerin kaybolma ihtimali yok denecek kadar az oluyor. My Cloud Home mobil uygulaması sayesinde dosyalar şifrelenebileceği gibi, iPhone Touch ID ile uyumlu olarak çalışan uygulamada kullanıcının parmak izi kişisel şifresi olabiliyor. .

My Passport SSD – küçük ve sağlam
1 TB’ye kadar kapasite seçeneklerine sahip olan My Passport, küçük ve dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. USB Tip-C bağlantı noktasını kullanan My Passport SSD’nin aktarım hızı 515 MB/sn.ye kadar çıkabililiyor. 1,98 m.ye kadar düşme testlerinden başarıyla geçen My Passport SSD, 256 bit AES Donanım Şifrelemesi sayesinde dosyalarınızı şifreyle koruma altına alıyor.

Sömestr2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT