Öğretmenler Gününe Özel En Şık Kampanya

Öğretmenler Gününe Özel En Şık Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Öğretmenler Gününe Özel En Şık Kampanya

Tarihler: 20 Kasım 2017 Pazartesi ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Tudors

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2017 ~ Oca 20, 2018

Her tarza uygun gömlek, kravat, t-shirt, kazak, hırka ve aksesuar ürünlerinin zengin renk, desen ve modellerin yer aldığı Tudors, öğretmenler gününde özel kampanyaları ile hediye alternatifleri sunuyor.

İş ve günlük hayatın vazgeçilmezi olan gömlekler hediye alternatifi olarak da her zaman listelerin ilk sırasında yer alıyor. Özellikle leke tutmayan ve ütü istemeyen gömlekler erkeklerin hayatını kolaylaştırırken zengin ürün alternatifleri ile de şık ve pratik çözümler yaratıyor. Öğretmenlerinde günlük hayatta ki yoğun tempolarında hayatlarını kolaylaştıran leke tutmayan gömlekler farklı renk ve desenlerle her güne farklı bir trend görünüm kazandırıyor.

Erkek modasına yön veren zengin ürün ve aksesuar yelpazesi ile Tudors öğretmenler gününe özel kampanyaları ile dikkat çekiyor. Gömlek ve kravat setleri 29,99 TL’ den satışa sunulurken, gömlek ve triko alanlara ise kravat hediye edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT