Okul Zilleri Columbia İle Çalıyor

Okul Zilleri Columbia İle Çalıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okul Zilleri Columbia İle Çalıyor

Tarihler: 05 Eylül 2016 Pazartesi ~ 05 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2016 ~ Kas 5, 2016

Outdoor ve aktif giyim sektöründe dünyada devrim yaratan Columbia’nın özel teknolojili ürünleri ile çocuklar hava şartlarından etkilenmeden derslerine odaklanırken, annelerin içi rahat ediyor.

Okula dönüş döneminde çocukların ihtiyaçları göz önünde tutulduğundaüstün teknolojili Columbia ürünleri ile rengarenk ve konforlu bir okul dönemi çocukları bekliyor. Columbia özel teknolojileri ile tasarlanan mont ve yağmurluklar su geçirmiyor, nemi dışarı atarak terin çocukların üzerinde kurumasını engelliyor, onlar keyifle oynarken annelerin içi rahat ediyor.

Suya dayanıklı ve nefes alan özel Omni-tech teknolojili mont ve yağmurluklar mikro delikli membranı sayesinde sıcak hava ve nemin dışarı atılmasına yardımcı olurken, dışarıdan da soğuk havanın içeri girmesini engelliyor. Columbia’nın sıcacık polar üstleri ile okul döneminde çocuklar hava şartlarına aldırmadan derslerine odaklanacak.

Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr adresinden ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT